От кухнята на шоуто издадоха специално за HotArena участници, които

...
От кухнята на шоуто издадоха специално за HotArena участници, които
Коментари Харесай

Това ли са ВИП-овете на България? Закъсали за пари соц величия, кръчмари, гейове и евтини бръмчалки ще огласят къщата на Брадъра


От кухнята на шоуто издадоха особено за HotArena участници, които на 100% ще гледаме след 1 седмица! Ще има фамилна двойка! Петко и Яна Димитрови ще оставят за известно време грижите за децата на околните си, защото влизат в шоуто!

Най-нашумелият поп реализатор, станал известен на първо време като стихотворец под името Константин Трендафилов, и като гаджето на тийн сензацията Дара – Папи Ханс ще покаже образно по какъв начин се прави „ Кекс “, както гласи заглавието на едноименния му първи музикален шлагер.

Ще има лице, което е лежало в зандана заради разнообразни обвинявания и това е някогашният рапър Ванко 1. За плеймейтката Нора Недкова се знае от много от дълго време, че ще стане част от шоуто.

Дългогодишната водеща на Българска национална телевизия Мира Добрева също ще населява популярната къща.

Веднага след края на „ ВИП Брадър “ ще стартира продължението „ Big Brother All Stars”, бе доказано през днешния ден на публична конференция по тематиката.

Говори се, че Ева от „ Фамилия Тоника “, Сузанита и Орхан Мурад, както и мъжът на Гала Стефан също ще влязат в най-гледаното реалити.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР