От края на януари предупреждавам, че този премиер източва хранилището

...
От края на януари предупреждавам, че този премиер източва хранилището
Коментари Харесай

България е спряла плащанията си и затова газът е спрян: Румен Петков

От края на януари предизвестявам, че този министър председател източва хранилището в Чирен, чийто потенциал сега е напълнен под сериозния най-малко. Това разяснява пред медиите в Пловдив ръководителят на АБВ Румен Петков.

 

В подтекста на спрените доставки за България от " Газпром ", Петков напомни, че Словакия, Унгария, Австрия, Германия работят без всевъзможен проблем с " Газпром износ ". Колкото до нашата страна, повода просто е, че България е спряла заплащанията си и по тази причина газът е спрян.

 

" Нашите момчета се опълчиха на комерсиалните условия на " Газпром ", защото при започване на април са договорили посредством медиатори да купуват газ от прилежащи страни.

 

Тази сделка ще докара до нарастване на цената на газа с най-малко 50% и ще натъпче нечии джобове с доста пари и по едно и също време с това ще съсипе десетки промишлености. Това закононарушение би трябвало да бъде осъдено. Големият нарушител е министърът на енергетиката, тъй като той жестоко нарушава Плана за деяние при изключителни обстановки.

 

Това не се вижда от премиера, тъй като самият той управлява интервенцията по грабежа, както и от вицепремиера Василев, който пък е основен състезател в бранша. Кирил Петков и Асен Василев са неразделна част от закононарушението ICGB – спъването на градежа на газовата връзка Комотини-Стара Загора ".

 

В умозаключение Румен Петков съобщи, че " авариен вид " на Кирил Петков и определени членове членовете на кабинета включва замогването на някои от тях и заличаване на българската промишленост и жители.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР