От край време 27-годишната Алисия Амара мечтаела да се превърне

...
От край време 27-годишната Алисия Амара мечтаела да се превърне
Коментари Харесай

27-годишна иска да стана жива секс кукла

От край време 27-годишната Алисия Амара мечтаела да се трансформира в идеалната секс кукла. Едва предходната година обаче младата жена решила да предприеме първата стъпка към задачата си и уголемила бюста си доста. За страдание, интервенцията била осъществена от неклвалифицирани пластични хирурзи, вследствие на което не след дълго гърдите на Алисия се възпалили и втвърдили.



 За да реши казуса си, датчанката се обърнала към пластичните хирурзи доктор Тери Дъбъро и Пол Насиф, които също по този начин са и водещите на американското реалити шоу Botched по E!, в което оказват помощ на жертвите на пластичната хирургия. Според Дъбъро и Насиф единственият метод гърдите на Алисия да се оправят бил посредством понижаване на бюста. Тази опция обаче по никакъв начин не се харесала на младата жена. Тя освен отказала да смали гърдите си, само че и поискала да се подложи на интервенция за лифтинг на седалището и интервенция за унищожаване на ребра, с цел да може талията ѝ да стана оптимално тънка.

 "Някои хора може да ме помислят за луда, само че не скърбя, че се подложих на интервенцията, макар че се обърка малко. Всъщност бих желала да уголемя гърдите си още повече за в бъдеще “, споделя тя.

 В момента Алисия живее щастливо с гаджето си Роблейк в Съединени американски щати. "От самото начало споделих на Роб, че съм захласната от огромните цици и дългата руса коса. Той просто се съгласи “, изяснява тя.

 Името на Алисия бързо се популяризира в обществените мрежи, вследствие на което доста хора показаха несъгласието си по отношение на желанията на младата жена да се трансформира в секс кукла. "Искам да наподобявам като секс кукла, не да бъда такава, по тази причина не разбирам злобарите “, сподели датчанката в изказване.

 Дъбъро и Насиф не считат да оказват помощ на русокоската да извърши фантазията си, водени от притеснителният факт, че интервенциите, на които желае да се подложи Алисия са животозастрашаващи. Въпреки това датчанката не мисли да се отклони от задачата си и е решена да откри пластични хирурзи, които ще се съгласят с настояванията ѝ. "Искам да съм тъкмо копие на кукла и се надявам да вдъхновя и други девойки да създадат същото “, споделя Алисия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР