От кемпери и каравани до палатки на земята или на

...
От кемпери и каравани до палатки на земята или на
Коментари Харесай

Bilstein - Ходенето на къмпинг не е без проблеми за окачването

От кемпери и каравани до палатки на земята или на покрива на колата е диапазонът на настаняване в къмпинг, а къмпингарството през днешния ден процъфтява. Във всеки случай амортисьорите на транспортно средство на къмпингаря са изправени пред огромни провокации - в кемпера това са тежките вградени съставни елементи, в караваната това е отвесното натоварване, както и силите на опън в теглича, които слагат изключителни условия към всяко транспортно средство.

Тези, които къмпингуват, постоянно натоварват прекалено много колата си и когато тръгнат на път багажникът е цялостен. Обикновено има транспортна кутия или сгъваема палатка, сложена на покрива, тъй че центърът на тежестта на транспортното средство е неподходящ преместен. Ако на теглича на ремаркето има и багажник за колела, нещата стават в действителност сложни.

Производителят на детайли за автомобилното окачване Bilstein предлага на почитателите на къмпингуването решения в сходен случай. В допълнение към Bilstein B6 за изтегляне на транспортни средства, тежки товари и външни товари, който се предлага от известно време, високоефективните амортисьори Bilstein B6 Camper и B6 Camper Advanced за кемпери също са налични от лятото на 2022 година

Както модифицираните панелни ванове, по този начин и полуинтегрираните транспортни средства, основани на Fiat Ducato (от моделната година 2006), могат да се възползват от тези новите профилирани артикули за кемпери. Всички идентични коли на Citroen и Peugeot също са взети поради и могат да се оборудват с тях. В взаимозависимост от версията е належащо превръщане единствено на предната ос (Ducato/лека/35 L) или на двете оси (Ducato Maxi/тежка/35 H/40 H). Стандартните пружини могат да се употребяват наново във всички случаи.

Кемперите, които са основани на транспортер, нормално също ги одобряват без смяна в шасито. Резултатът от неизползването на предлагането на Bilstein може да докара до липса на комфорт при пътешестване, неприятна непоклатимост при завиване или досадни шумове. Предимствата на усъвършенствания общоприет авариен амортисьор B6 Camper включват повишение на сигурността при напречен вятър и завои с помощта на положителното сцепление.

Bilstein B6, който от известно време се предлага за коли и микробуси е идеалният газов амортисьор за всеки, който желае да усъвършенства общоприетото държание при шофиране, без да жертва комфорта. Не е нужна промяна на пружината, тъй че преобразуването да остане без усложнения. Според производителя спомагателната амортисьорна мощ на B6 се отплаща изключително добре при неприятни пътища, с огромно натоварване, при изтегляне на ремарке или в композиция с външни товари като транспортни кутии, покривни палатки или багажници за колела.

„ Независимо дали имате каравана или багажник за колела заради високите отвесни натоварвания, опън и мощ, които пораждат върху теглича на ремаркето, общоприетите амортисьори бързо доближават лимита си в рискови обстановки, защото не са усъвършенствани за това натоварване “ - изяснява Райнер Попиол, началник на Bilstein Academy - „ Но спомагателните натоварвания на покрива или, като цяло, огромното тегло също могат да имат извънредно отрицателен резултат върху сигурността при шофиране, пъргавината и комфорта. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР