От каси в къщата на разстреляния Красимир Каменов - Къро

...
От каси в къщата на разстреляния Красимир Каменов - Къро
Коментари Харесай

Демерджиев: Липсват неща от касата на Къро

От каси в къщата на разстреляния Красимир Каменов - Къро в Южна Африка липсват някои неща, съобщи многозначително досегашният длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той не даде повече информация за това наясно ли са проверяващите какво тъкмо липсва. " Когато се прицелиш в избрани места в една къща и откакто си умъртвил четири души, си решил да извършиш още нещо там, поемайки риска. Още нещо значи да се отворят едни каси и да се вземе тяхното наличие. Не мога да приказвам допълнително елементи ", разяснява Демерджиев. Той добави, че в касите са останали доста полезности, само че липсват други неща.

" Моята роля на държавник ще продължи. Ще развъртвам тази роля и ще се боря на този терен. Ще забележим до каква степен ще ме води това. Ситуацията предопределя дали и къде ще се осъществя избран човек и дали публичната функционалност ще прерасне в политическа или не. Нека да изчакаме събитията да се развият, дано да изчакаме да пристигна съответният миг ", сподели някогашният длъжностен министър.

Демерджиев не отговори съответно дали желае и дали би взел участие в локалните избори тази есен. " Не съм се прицелил в нито един съответен пост. Смятам, че ще продължа да участвам в публичния живот ", съобщи той и добави: " Ако и когато се явя на избори, се надявам хората да оценят каквото са видели от мен в годините. " " Аз съм бил част от публичния живот, ще бъда част от публичния живот, имам вяра, че през тези години и през тези няколко служебни кабинета натрупах забележителен опит, и считам да го употребявам за богатството на страната си ", съобщи още Демерджиев.

Той заяви, че няма желание да се причисли към екипа на президента Румен Радев, сходно на Крум Зарков и Гълъб Донев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР