От както е под шапката на HMD Global, марката Nokia

...
От както е под шапката на HMD Global, марката Nokia
Коментари Харесай

Nokia 5.2 може да има 48MP камера - прилича на хибрид между Huawei и Moto

От както е под шапката на HMD Global, марката Nokia залага на чести обновления на софтуера и по-ниски цени. Не постоянно съумяват да улучат в десетката във връзка с дизайна и камерите си. Сега това може да се промени със идващия модел, който е под кодово наименование “daredevil ”. Очаква се устройството да има 48-мегапикселова камера и дизайн, който ще вземе най-хубавото от Huawei Mate 20 и Moto Z.

Huawei е първата компания, която реши да наложи концепцията съставените елементи на задната камера да се намират в квадратна настройка. Изглежда, че идващите телефони на Apple и Гугъл ще последват образеца им. При тях обаче камерата няма да е в центъра на корпуса, а в ъгъла. От Motorola пък виждаме концепцията конфигурацията да е кръгла.

Според fenibook, консуматор на Weibo, който споделя течове на информация, Nokia Daredevil ще комбинира тези два дизайна – кръгла зона за камерата с два фотосензора, мълния и още един неназован датчик, подредени два по два.


Ето и по какъв начин наподобява устройството начело:


Според Twitter профила @Nokia_anew, тук става въпрос за Nokia 5.2. HMD желае да издигне своята 5-та серия до високия клас – с неща като оптика на Carl Zeiss, аудио на Ozo. Nokia 4 ще заеме освободилото се място в междинния клас.

Единият от датчиците на Nokia 5.2 би трябвало да е с разграничителна дарба от 48 мегапиксела. За другия датчик се знае, че може да бъде с широкоъгълна леща. Леко отчаяние може да бъде, че телефонът ще върви на Snapdragon 660 процесор. Очаква се дисплеят да е с резолюция 2220×1080.

Няма информация във връзка с дебюта на телефона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР