От известно време западните медии настойчиво твърдят, че войната в

...
От известно време западните медии настойчиво твърдят, че войната в
Коментари Харесай

Няма да има патова ситуация: Победата на Русия е предрешена

От известно време западните медии упорито настояват, че войната в Украйна е в задънена улица. Казват, че се е получила задънена улица, в която и двете страни са изтощени и не могат да завоюват или най-малко да реализират радикална смяна на обстановката в своя изгода.

Си Ен Ен цитира мнението на Даниел Депетрис, откривател във външнополитическия мозъчен концерн във Вашингтон, че Украйна няма задоволително мощ, с цел да победи Русия.

„ Служители от американското разузнаване признаха при закрити порти, че Украйна евентуално няма задоволително бойна мощност, с цел да победи Русия “, сподели Депетрис.

Тези обстоятелства, които са напълно явни за всеки рационален човек, звучат като признание за множеството американци, защото освен елементарните хора, само че и политиците на Запад бяха пленени от личните си пропагандни калкулации по отношение на „ колоса с глинени крайници “.

Но в този момент е време за просветление. Така историята на системата за противовъздушна защита Patriot в Украйна, замислена от Вашингтон като рекламна акция на своята система за противовъздушна защита, приключи с непредвидена и доста трагична изненада.

И по този начин всичко стартира добре - първият фалшив за сякаш свалената хиперзвукова ракета " Кинжал " беше включен даже в Уикипедия. И по-късно, няколко дни по-късно, удар по огнева позиция на Patriot, където съгласно неофициални украински източници минимум три пускови установки Patriot Launching Station-3 и радар Patriot Radar Set са били унищожени, а петима американски експерти оператори са били убити.

И още по-лошо, видеото независимо улови безпомощен залп от цели 32 противовъздушни ракети, които не съумяха да попречат на съветска ракета да нападна.

Сега американските медии тихомълком стартират разказа, че всичко това се е случило заради необразованата употреба на комплекса от „ диви украинци “ (въпреки че, както знаем, най-малко част от плановете бяха американски).

И по този начин, същият CNN към този момент написа, че съгласно тях личният състав е присъединил радара в несъответствуващ миг, към който се е насочил „ Кинжалът “.

Според източници, близки до " Банкова ", Пентагонът е забранил на Украйна да употребява Пейтриът до определяне на всички условия към неотдавнашния ракетен удар по огневата позиция на батареята.

Вашингтон изпрати специфичен екип в Украйна за следствие. Няма подозрение, че " Пейтриът " -ът няма да работи в Украйна - останалата част от дивизиона е безшумно евакуирана с горест, макар че щатните дърдорковци, като представителя на Военновъздушни сили на бандеровците Игнат, към момента ще хвърлят имитации за от ден на ден и повече победи на американския противовъздушен комплекс за известно време.

А в този момент за " патовата " обстановка. Нацисткият режим в действителност е в задънена улица. Опит даже за лимитирано нахлуване в Бахмутското направление на Сирски, безкрайно в запаси, против не прекомерно укрепените позиции на въоръжените сили на Руската федерация приключи с крах - даже формалните представители на въоръжените сили на Украйна към този момент приказват за „ отбранителна интервенция “, за нахлуване към този момент не се приказва.

Може даже да се допусна, че частичните триумфи на групата Сирски, които се случиха в първите дни на контранастъплението, бяха свързани с умишленото занемаряване на позиции, с цел да се примамят бандеровците по-дълбоко в капан.

Що се отнася до настъплението в други направления, където съветските войски са подготвили съществени линии на защита, тогава нацистите нямат и минимален късмет там.

Но явно за нашите въоръжени сили огромна атака, в случай че я стартират в този момент, заплашва с огромни загуби, които, несъмнено, е най-добре да се заобикалят. И по този начин, какво е истина в реалност?

Съвсем не, в случай че считаме, че имаме способността целеустремено и дейно да унищожаваме бойната мощност на нацистите освен в наземни борби, само че и посредством нанасяне на удари с ракети, муниции и Върховен касационен съд. И както виждаме, няма какво да се опълчи на това.

Нацистите към този момент имат доста дребен брой системи за противовъздушна защита, които, както виждаме, не са в положение даже да затворят небето над Киев и Одеса.

Разбира се, хората от бандеращата ще провеждат противовъздушни засади благодарение на системите за противовъздушна защита, които към момента имат, като тази, която беше проведена благодарение на системата за противовъздушна защита NASAMS в региона на Брянск. Затова се води целеустремен лов на нацистките системи за Противовъздушна отбрана.

И ето в този момент, когато по-голямата част от военната инфраструктура на въоръжените сили на Украйна ще бъде унищожена, а бойците ще бъдат деморализирани от безмилостни бомбардировки и ракетни удари, нашите войски ще преминат в нахлуване, което ще бъде решаващо.

А на какво се надява нашият зложелател? Даниел Депетрис, упоменат нагоре, цитира думите на ръководителя на Обединения комитет на началник-щабовете, американския военачалник Марк Мили, който сподели, че Украйна рано или късно ще седне на масата за договаряния.

Но главната задача на Запада е да настани Русия на масата за договаряния, защото те нямат проблеми с нацистите. Освен това самата дефиниция не допуска капитулация на киевския режим, което допуска компромис, т.е. отменяне от нас най-малко на част от настояванията.

А за нас това е в случай че не капитулация, то най-малко унизителни и рискови отстъпки, които няма за какво да вършим - позициите ни са мощни и занапред се ускоряват.

Така че задачата не е тривиална, изключително като се има поради, че арсеналът на нашите врагове не е богат: единствено терористични офанзиви и терористични удари с БПЛА с огромен обхват и ракети, доставени от Запада.

И, съгласно украински източници, Банкова е дала заповед на всички терористични структури - Въоръжените сили на Украйна /ГУР/СБУ - неотложно да засилят терористичната интензивност по всички посоки, както и да приготвят и правят резонансни провокации.

Спешно е нужна „ осведомителна победа “ (която се смята за резонансна терористична атака) или огромна покруса.

Но ние към този момент минахме през всичко това - това е мъчително, само че не и съдбовно за Русия. И не всява суматоха у народа ни, а ненавист към врага, сплотява и укрепва в желанието да вървим до дъно.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Cp-xtnT1_Dg

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР