От известно време търся жена да помага за отглеждането на

...
От известно време търся жена да помага за отглеждането на
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева на рождения си ден: Не искам да съм българка, но съм родена тук

„ От известно време диря жена да оказва помощ за развъждането на майка ми Лили. Ще ми би трябвало да е по през целия ден до нея. Много е мъчно. Иначе празника дружно ще го изкараме, дружно със брачна половинка ми Ники, само че нищо огромно няма да е. “ Това показа актрисата Ирен Кривошиева, която в четвъртък стана на 65 години. Ирен Кривошиева е родена на 8 юли 1956 година в София. Завършва ВИТИЗ със компетентност “Актьорско майсторство “. Работи в Драматично-културния спектакъл в Шумен и столичния спектакъл „ Сълза и смях “. От 1992 година живее в Съединени американски щати, където се снима в американския сериал „ 13 часа “. Има наследник от Стефан Данаилов на име Владимир.

Въпреки че възрастта изобщо не й проличава, Ирен не стопира с плановете, които следват един след различен в живота й. „ Снимах се в един филм „ Книга за хората “, играя Круела, неприятна съм. Ще излезе евентуално през есента. Имам и други оферти, считам, че ще тръгне и втората част на сериала „ Белези “, само че не съм доста наясно, по-скоро се надявам това да се случи. Но най-важна е майка ми Лили, която е доста стара и няма кой да се грижи за нея и сега е дружно с нас “, изясни Кривошиева, която желае да си подари пет дни на морето единствено за нея и обичания, в случай че успее да открадне свободни моменти.

„ Много ми е мъчително за Влади, който за първи път непрестанно бе до мен дружно с Виктория. Изкарахме си прелестно, хубаво ни беше дружно, пътувахме. Тъжно е да си без детето си в България. Но в случай че ме питате мен, аз не желая да съм българка, само че съм родена тук. Майка ми е тук, парцели имаме, и двамата с дядо ми са били юристи, грижа се за парцелите, няма по какъв начин да се махна вечно.

Иначе с удоволствие бих го направила. Хората там са щастливи, тъй като всеки гледа себе си и не счита кой какъв брой изкарва, какво работи и какъв брой са му налозите и парцелите. Никой не гледа в твоята чиния. А тук не стопират да разискват и осъждат. Това няма да ни направи по-добри, все ще сме си по този начин, в случай че не променим мисленето си “, счита Ирен Кривошиева, представена от вестник „ България през днешния ден “.

„ За страдание неприятното от Америка идва в България. Те преодоляха някои неприятни привички и не престават напред, а тук тези неща са занапред на мода. Говорим за огромните нездравословни вериги за бързо хранене. Американците се обърнаха към друга храна, ние към момента не можем. Говорим за зависимостта от технологиите, която точно те ни постановиха, само че при тях тя губи въздействие, до момента в който тук е към момента доста мощна. Хубаво, дано се влияем, само че въпреки всичко да вземем и позитивните им страни.

Тяхното образование и сърдечност да вземем за пример, те тук отсъстват. Там може би не всеки ще се впусне в това да ти бъде другар, само че ще ти помогне, в случай че имаш потребност или най-малко няма да подходи с неприятно. Има доста неща, които можем да вземем – напредъка, метода на мислене, усещането. Не са доста доверчиви, само че те си знаят тъкмо своето си място и няма да влязат в периметъра на някой различен. Говорим за разнообразни връзки и друг нрав “, сподели още Ирен Кривошиева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР