От известно време има две предвидени щуротии, които искам да

...
От известно време има две предвидени щуротии, които искам да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Щуротия! Опитват се отново да преместят парламента в сградата на Партийния дом

От известно време има две планувани дивотии, които желая да спра. Едното е концепцията на ГЕРБ да се реалокира Народното събрание в Партийния дом, където към този момент се изхарчиха към 40 млн. досега. Другото е отвратителното предложение на компаниите, които са отремонтирали постройката, да бъдат индексирани със задна дата 4,5 млн. лв.. Излизат с номера, че има разпоредба на Министерския съвет, която обаче е целесъобразна, а не наложителна.

Това съобщи Тошко Йорданов, ръководител на парламентарната група на ИТН на брифинг в Народното събрание.

Йорданов изясни и другия план, който съгласно него е задвижен от администрацията и е още от времето, когато Цецка Цачева е ръководител на Народното събрание, е за озвучителна система, два големи екрана и видеокамери, с цел да може всеки народен представител да приказва от място, за което са отделени 2 млн. и половина. Цялата тази дивотия да се приказва от място за 240 депутата, тъй като в Европейският парламент по този начин приказват, само че ние не сме хиляда индивида в залата, съпостави Тошко Йорданов.

" Общо 7 млн. лв. да се изхарчат за такива дивотии, с ясното схващане, че съгласно мен ще има комисионна, е безумно ", уточни той.

" Само да вметна, че към 1 млн. струваше концерта на стадион " Васил Левски ", където имаше 70 хиляди индивида ", съобщи той.

По думите му това може да стане още след Нова година или даже по-рано.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР