От името на Техническия университет във Варна проф. д-р Драгомир

...
От името на Техническия университет във Варна проф. д-р Драгомир
Коментари Харесай

ТУ- Варна с благотворителен жест към Българската спортна федерация за деца и младежи в риск

От името на Техническия университет във Варна проф. доктор Драгомир Пламенов подари над 50 нови публични ризи на господин Анатоли Илиев, ръководител на федерацията - дипломат на положителното от " Държавна организация за протекция на детето " през 2023 година, оповестиха от вуза

Ректорът показа, че за него е значимо университетът да реализира обществена функционалност -  да оказваме помощ на младежите в риск, да предложим благоприятни условия за висше обучение и да си сътрудничим с федерацията в бъдеще. Той изрече благодарността си за това запознанство и сервира покана към ръководителят за откриването на образователната година в Техническия университет - Варна.

Проф. д-р  Драгомир Пламенов получи удостоверение за подаяние и дружно с господин Анатоли Илиев, ръководител на федерацията подписаха контракт за подаяние от университета.

Българска спортна федерация за деца и младежи в риск работи интензивно за образуване на спортния живот на възпитаниците на домовете за деца лишени от родителска грижа. Тя е съдружие с нестопанска цел, основано за реализиране на активност в социална изгода и е единствената по рода си спортна организация, получила Лиценз от Държавната организация за протекция на детето за осъществяване на обществена услуга за деца. 

Почетен ръководител на Българска спортна федерация за деца и младежи в риск е госпожа Стефка Костадинова, ръководител на Българския олимпийски комитет и международен първенец на скок височина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР