От името на семейството на Костадин Бозуков - Мария Бозукова

...
От името на семейството на Костадин Бозуков - Мария Бозукова
Коментари Харесай

20 дни за спасяване живота на 20 годишно момче

От името на фамилията на Костадин Бозуков - Мария Бозукова (майка) и Пламена Сураева (леля), се свързваме с Вас, с цел да споделим за битката му с рядко онкологично заболяване - сарком на Юинг. Битката му за живот продължава към този момент няколко месеца, а след извършени 4 курса химиотерапии, 10 лъчетерапии и няколко физиотерапии екипът, който го лекува в Турция, назначава незабавна интервенция за унищожаване на остатъците от метастази, които се намират в белия дроб и гръбначния дирек. Операцията е нужна, с цел да продължи сполучливо лекуването на Костадин, само че сумата от 235000 евро за нейното осъществяване е непостижима за фамилията му. Майката работи в детска градина, а бащата - в общинско дружество. Предвид късия период (15.03.2024 г.), в който би трябвало да се съберат средствата, обезверено търсим помощ.

Обръщаме се към Вас - медиите, четвъртата власт в страната, която има силата да трансформира публични настройки и настроения, да осведоми необятната общност за положителното и злото и да служи като спомагателен регулатор за нашите действия, имаме вярата да обединим напъните си за идеята „ Да дарим живот на Коце “, като разпространим неговия вик за помощ за живот и му дадем опция да го изживее пълноценно.

Костадин е единствено на 20 години, а малко след навършването им го диагностицират с рядката и нападателна болест. За досегашното лекуване помощ и поддръжка за фамилията бяха оказвани от разнообразни сдружения, фондации, футболни и мотоклубове, музикални групи и елементарни жители. След потвърждението за интервенция и последното документално съобщение от болничното заведение ACIBADEM MASLAK HOSPITAL, което гласи, че е нужна незабавна интервенция за сполучливото продължение на лекуването му, благотворителните концерти, базари и начинания към този момент не са задоволителни, с цел да бъдат събрани средствата в избрания период.

Искрено се надяваме да срещнем състрадание и съпричастност от Ваша страна. Молим да подкрепите идеята „ Дари диагноза живот “, като разпространявате историята на Костадин посредством Вашите медийни канали и дадете опция на повече жители да му оказват помощ. Всеки заслужава здраве, а ние като представители на това общество имаме нашия дълг да я даряваме. Битките за живот са сложни и непредвидими и никой не е застрахован от това, че на утрешния ден няма да сме ние тези, които ще имат потребност от поддръжка! Затова молбата ни е дружно да се обединим към положителното и да позволим на Костадин да живее!

За спомагателна информация може да посетите facebook страницата „ Заедно за Коце в битката му с рака “: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555260697875

Вашите читатели могат да поддържат Костадин Бозуков по следните способи:

1. Чрез фондация Pavel Andreev.BG с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка: https://pavelandreev.bg/campaign/pomognete-kostadin-se-bori-s-ryad%D0%B0k-agresiven-rak?fbclid=IwAR0LxQ8QHDCRnp-9UN1vYgpHEVw-m5aO6VRkD0o8IaZL8aIGcwu_e3u1E_U; Банка: Алианц Банк България, IBAN: BG70BUIN95611000708188, BIC: BUINBGSF Получател: Фондация Павел Андреев, Основание: Дарение за Костадин Стефанов Бозуков

2. Лична банкова сметка - Централна Кооперативна Банка, IBAN: BG68CECB97901033096101, Титуляр: Мария Бозукова

3. Revolut 0884449327, Титуляр: Пламена Сураева

Благодарим авансово за добрината!

С почитание: Близките на семейството
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР