От Хебър (Пазарджик) обявиха правила относно провеждането на домакинските мачове

...
От Хебър (Пазарджик) обявиха правила относно провеждането на домакинските мачове
Коментари Харесай

Хебър с важна информация за феновете

От Хебър (Пазарджик) оповестиха правила по отношение на провеждането на домакинските мачове на тима на стадион " Георги Бенковски " до края на сезона.

" От понеделник до края на полусезона, домакинските ни мачове ще се организират с няколко нови регламента, свързани с организацията и провеждането на срещите:

Билетите ще се продават в деня на мача на касите на стадиона, като всеки от тях ще има обозначен бранш, блок, ред и място на седалка.

Децата до 14 години ще влизат гратис, само че с компаньон, който би трябвало да попълни декларация. Родителите, настойниците и попечителите, придружители или лица, полагащи грижи или носещи отговорност за съответното дете би трябвало да попълнят и подпишат по опция авансово въпросната декларация, която можете да откриете тук:

Друга значима детайлност е обвързвана с бутилките за минерална/трапезна вода, за които има възбрана за внасяне на стадиона. За ваше облекчение ще има обезпечени безвъзмездни ПВЦ чаши, в които въпросната вода ще може да се налее преди влизане на стадиона!

Очакваме ви ", гласи известието на пазарджиклии.
 Хебър реализира трансферен удар - взе главен състезател на Славия
Хебър реализира трансферен удар - взе главен състезател на Славия

Георги Вълчев идва като свободен агент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР