От градината на България - Кюстендил поздравяваме всички с деня

...
От градината на България - Кюстендил поздравяваме всички с деня
Коментари Харесай

Нинова от Кюстендил: Готови сме с план за подпомагане на малките и средни земеделски производители

„ От градината на България - Кюстендил поздравяваме всички с деня на земята и гората. Те са две скъпи благосъстояния на Родината ни “, написа във Facebook ръководителят на Българска социалистическа партия. Тя участва на празника на града – „ Кюстендилска пролет “.
Лидерът на Българска социалистическа партия подлага на критика неналичието на грижа и политики от страна на ръководещите в земеделието и горите, и разгласи 4 насоки за промяна в секторите, залегнали в програмата на левицата:
„ В последните години при ръководството на ГЕРБ те се унищожават безогледно. Наш приоритет са чиста вода, въздух и храна. Българската земя да храни българския народ. За задачата би трябвало целенасочена държавна политика в поддръжка на дребните и междинни аграрни производители:
1. Преразпределяне на дотациите към произвеждане на български плодове, зеленчуци, мляко и месо.
2. Възстановяване на „ Напоителни системи “.
 Корнелия Нинова: Ще освободим компаниите от рекета, на който са подложени Корнелия Нинова: Ще освободим компаниите от рекета, на който са подложени
" Ще освободим българските компании от рекета, на който са подложени, при продобиване на изборите. Никой няма повече да ги изнудва да подкре...
3. Изграждане на мрежа от борси, на които дребните производители да излагат непосредствено продукцията си, а да не им извиват ръцете прекупвачи.
4. Създаване на държавно дружество за изкупуване и преправка на продукцията, което на актуален принцип да конкурира другите, както направи Румъния.
Българската гора да се сече единствено от шестте Държавни горски стопанства, които по-късно да продават дървесината, вместо всеки да влиза,сече и унищожава безотговорно.
Държавната роля в бранш земеделие е основна! “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР