От години Земята страда от мащабни емисии на парникови газове

...
От години Земята страда от мащабни емисии на парникови газове
Коментари Харесай

Теория на HiddenTruth: Възможно е извънземните да унищожат сегашната цивилизация,за да запазят Земята за следващата

От години Земята страда от огромни излъчвания на парникови газове и замърсяване. Това може да накара извънземните цивилизации да ни унищожат, с цел да предотвратят и запазят Земята, за идващите.Тази доктрина се основава на разбора, който едни по-напредналите цивилизация биха могли да аргументи на планетата.Всички виждаме,че стартират да се следят непрекъснатите промени в атмосферата като разследване от неуреденото и неуместно развиване на човечеството.Възможно ли е извънземните цивилизации да ни считат за сериозна опасност, изключително във връзка с съществуването и запазването на други раси в космоса? Дали те биха могли да подхващат фрапантни ограничения против човечеството?За нас от HiddenTruth този сюжет е изцяло вероятен след реализиране на първия контакт.Наблюдавайки планетата, извънземните възприемат измененията в земната атмосфера като явен знак за цивилизация, която се разраства бързо, нападателно и към този момент е отвън надзор. Това може да ги накара да подхващат фрапантни дейности, с цел да ни спрат да станем надалеч по-сериозна опасност.
Очевидно тази доктрина носи със себе си и редица оферти, с цел да се приготви човечеството за подобен контакт.Със сигурност би трябвало да бъдем деликатни със сигналите, изпратени в космоса, изключително тези, които дават компрометираща информация за човешката биология.С тази информация те биха могли да проектират оръжия като “биологична бомба ” от непознати за нас вируси, с цел да ни нападат. Изправени пред всевъзможен тип извънземен контакт, би трябвало да се разискват единствено съответни тематики, до момента в който желанията им не станат известни.Възможно е тяхната задача да е офанзива или подчиняване. Това включва даже тези миролюбиви извънземни, които инцидентно носят незнайна болест на човечеството, която може да бъде смъртоносна.Враждебните извънземни биха били внимателни от бързо разширяващите се цивилизации. Това е по този начин, тъй като човечеството е предизвикало изгубването на десетки хиляди типове на земята. Още една причина да мислим,че идеалният сюжет за заселване на други цивилизации би бил цялостното унищожаването на човечеството.Превантивен удар би бил изключително евентуален в сегашните стадии на нашето развиване. Една цивилизация може да стане все по-трудна за заличаване, защото продължава да се развива като паралелно с това трансформира състава на земната атмосфера, посредством излъчванията на парникови газове.Така ние сами ще се унищожим,но и планетата няма да оцелее.Перфектни планети за насърчаване на биологични типове,като Земята се срещат рядко във Вселената.Това,че ние хората не ценим нашият дом, не значи,че други извънземни цивилизации ще я употребяват по същият метод.За нас от HiddenTruth е доста значимо следното:Тези сюжети ни дават аргументи да ограничим развиването и растежа си и да понижим въздействието си върху световните екосистеми. За нас би било изключително значимо да ограничим излъчванията на парникови газове, защото атмосферният състав може да се следи от други планети,които население всеки миг може да вземе ограничения.

 За да предотвратим нахлуване от извънземни, би трябвало да спрем замърсяването на Земята.
За да предотвратим нахлуване от извънземни, би трябвало да спрем замърсяването на Земята.Въпреки че до в този момент няма формален отчет за откри контакт с извънземен живот, нашата доктрина демонстрира, че евентуалните сюжети, които способстват за бъдещото развиване на човечеството, би трябвало да бъдат взети под внимание. Ако избегнем наближаващата злополуката и колапса на планетата е допустимо да реализираме и дълготрайното ни оцеляване като индивиди.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР