От година и половина водещият на сутрешното предаване Преди обед“

...
От година и половина водещият на сутрешното предаване Преди обед“
Коментари Харесай

Сашо Кадиев взе отпуска, заведе любовницата в Пунта Кана

От година и половина водещият на утринното предаване „ Преди обед “ по Би Tи Ви е разграничен с майката на 6-годишната си щерка Катерина. Актьорът поставил завършек на дългогодишната си връзка с танцьорката Таня Тончева, когато срещнал новата си половинка Ивелина Чоева.

Папараци неведнъж виждаха 37-годишният наследник на актрисата Катерина Евро да пазари всекидневно в столичния квартал „ Манастирски ливади “. Слуховете, че Кадиев има в живота си нова обич откриха и своето удостоверение, откакто водещият бе засичан с млада хубавица. Оказа се, че водещият на занимателното шоу „ България търси гений “ върти обич с 23-годишния модел Ивелина Чоева , което я прави с 16 години по-млада от него.

В първите дни на май Сашо остави своята екранна половинка Деси Стоянова да води без него и отпраши за Доминикана с Ивелина . За първи път артистът спря да крие коя е дамата до него и сподели приятелката си в обществените мрежи. На един от фрагментите се вижда по какъв начин Сашо се разхожда по брега в компанията на младата дама. След 13-часов полет до Доминикана, влюбените отседнали в хотел в Пунта Кана. В предните дни фенове на Би Ти Ви се питаха за какво Деси Стоянова води сама, а Кадиев отсъства.

Семейните проблеми на двойката не са от през вчерашния ден, само че до неотдавна те поддържаха връзки и бяха запазили общите си снимки. Явно разривът в фамилията е финален и няма път обратно. Самият артист неведнъж е заявявал, че майката на неговата дъщеря Таня не е неговата огромна обич. Както и че той не е огромната й любов. Двамата по този начин и не стигнаха до брак, написа " Минаха години ".

В началото на есента на 2019 година Ивелина гостувала в студиото на „ Преди обед “, където пламнала искрата на любовта сред нея и водещия. Когато схванала за новата връзка на сина си, Катето Евро реагирала бурно. „ Таня и моята внучка остават тук, ти се изнасяй! “, безапелационна била звездата на „ Оркестър без име “, която е мощно привързана към дребната Катерина. Сашо заживял с Ивелина в апартамент в „ Манастирски ливади “. Известно време снахата и внучката на Катето Евро останали в къщата й в Кокаляне, само че в последна сметка предпочели да заживеят независимо.

Въпреки раздялата на Сашо и Таня , актрисата запазила топли връзки с някогашната си снаха и се отнасяла с нея като със лична щерка. Още повече, че краят на връзките на водещия и някогашната му жена съвпаднали с трагично събитие в нейния живот. През септември 2019 година Таня погребала майка cи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР