От Global Press, Гросгерау, Германия Електричеството раширява позициите си в гамата

...
От Global Press, Гросгерау, Германия Електричеството раширява позициите си в
гамата
Коментари Харесай

Идва Porsche Taycan Cross Turismo - видео

От Global Press, Гросгерау, Германия

Електричеството раширява позициите си в гамата на Porsche. Марката разширява продуктовото портфолио на първата си изцяло електрическа серия спортни автомобили с разновидността Taycan Cross Turismo. Cross Turismo ще бъде пуснат на пазара през лятото на 2021 година. Цените в Германия започват от 93 635 евро.

Автомобилът се възползва от електрическото задвижване с 800-волтова архитектура. Четири разновидността на Cross Turismo ще са разполагаем през цялото време на пазарното предложение на модела.

Performance Battery Plus с потенциал на батерията от 93,4 кВтч е общоприетото осъществяване. Моделната гама стартира с Taycan 4 Cross Turismo с мощност 280 кВт/380 к.с. и допълнителна мощност със задействането на системата Launch Control от 350 кВт/476 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава 5,1 секунди, а максималната скорост е лимитирана на 220 км/ч.

Най-мощният вид е Turbo S Cross Turismo с неговите 460 кВт/625 к.с.и свръх-усилваща мощност с Launch Control от 560 кВт/ 761 к.с. Моделът спринтира от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди, а максималната скорост е лимитирана на 250 км/ч.



Визуално Taycan Cross Turismo се основава на концептуалната разработка Mission E Cross Turismo, представено на автомобилното изложение в Женева през 2018 г. - силуетът на серийния вариант се дефинира от наклонената линия на покрива - наречена "flyline /летяща линия " от дизайнерите на Porsche.

Офроуд детайлите на дизайна включват допълнителни облицовки, самостоятелни за предните и задни долни елементи, както и за страничните прагове. В композиция с пакета за офроуд дизайн, Cross Turismo има специални капаци по ъглите на предната и задната брони и по краищата на панелите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР