От ГЕРБ-СДС -Варна отправиха критика към правителството относно евакуацията на

...
От ГЕРБ-СДС -Варна отправиха критика към правителството относно евакуацията на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Екипажът на Царевна не е изведен по-рано, за да се пази кораба

От ГЕРБ-СДС -Варна насочиха рецензия към държавното управление по отношение на евакуацията на моряците от кораба " Царевна ". Според тях екипажът не е изведен по-рано, с цел да се пази корабът.

Утре от партията ще внесат запитване в Народното събрание дали е имало договаряния от българска страна с Украйна и Русия, с цел да се избегнат всевъзможни спекулации.

" Ще желая обстоен разбор с дипломатически писма и всички старания, с цел да потвърдим това, което ние твърдим - а точно, че в действителност българското държавно управление не предприе безусловно никакви дейности и за това нещо си има причина. Причината е, че регионалният координатор на към този момент основаната политическа партия на смяната е притежател, дружно с Рубин Коцев, с регионалния шеф, който е негов наследник. Така че повода в действителност да не се вземат ограничения, е да не се загуби този транспортен съд. В тази връзка, в действителност, и действителни дейности няма осъществени. " - сподели Бранимир Балачев от ГЕРБ-СДС.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР