От ГЕРБ приемат такива, каквито са. Това заяви Деница Сачева

...
От ГЕРБ приемат такива, каквито са. Това заяви Деница Сачева
Коментари Харесай

Сачева, ГЕРБ: Анастас Герджиков бе достоен за президент

От ГЕРБ одобряват такива, каквито са. Това съобщи Деница Сачева в коментар на данните от екзитпол, съгласно които претендентът, подсилен от партията на Бойко Борисов - Анастас Герджиков, губи борбата за " Дондуков " 2.

Сачева бе безапелационна, че претендентът, който са подкрепили, е имал " доста положителни качества " и е бил заслужен за президент.
Бойко Борисов: Резил ще е, в случай че Румен Радев остане президент (ВИДЕО)
„ Гласувах против това полицейско принуждение, тази полицейщина ден преди изборите да влезе полиция в СУ " Свети Климент Охридски " и дру...

" Ниската изборна интензивност приказва доста ясно за това, че хората се отблъснаха, бяха изтощени от толкоз доста избори, само че имаше и прекомерно доста подозрения за метода, по който те бяха извършени ", съобщи Сачева пред " Нова телевизия ".

Тя регистрира, че за първи път от известно време се е разиграла етническата карта, заформил се е даже интернационален скандал. " Разбира се, изрично не беше добра процедура да се влиза с Икономическа полиция в Софийския университет ", добави още представителят на ГЕРБ.

Според нея решението на партията за поддръжка на Анастас Герджиков е било вярно. " Той беше доста ослепителен противовес на всичко, което президентът Радев не е ", заключи тя.

Румен Радев65.9% Анастас Герджиков31.4% Не поддържам никого2.7%
Освободен шеф на БЕХ вижда политически претекстове за решението
Няма претекстове за отстраняването ми. Намериха нов метод за преодоляване, като почти същите персони са поставени в нарастването на борда на...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР