От фирмата изпълнител на основния ремонт отпреди 5 г. на

...
От фирмата изпълнител на основния ремонт отпреди 5 г. на
Коментари Харесай

Без истерии - Лъвов мост няма да падне: Дефектите били нещо нормално

От компанията реализатор на главния ремонт отпреди 5 година на Лъвов мост обявиха, че е сложена 3-сантиметрова фуга под асфалта, само че в резултат на рухване на температурите, асфалтът става нееластичен и фугите стартират " да се четат ". Повод за утринния им брифинг станаха публикуваните през вчерашния ден фотоси с цепнатини по пътното платно.

 Големи пукнатини зейнаха на Лъвов мост в София (снимки) Виж още

Ние отчитаме и желаеме бързо тези терзания у хората да бъдат отстранени. Условията в този момент обаче не са подобаващи, защото фугите са нечисти, добави представителят на компанията инж. Петър Стойчев, представен от.

Фугата е осъществена, има я. Тези огромни фуги, които виждате се поставят при мостови уреди, в които водата се оттича гладко. Ние не искахме да компроментираме тези уреди, под които има кабели напрегнат, сподели още представителят на компанията.

В брифинга се включи и Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики, който е направил ревизия на мястото.

Искам да уверя всички, че мостът няма да падне! Такива недостатъци са безусловно обикновено нещо и апелирам да не се вършат нервности от това. Да, тези фуги би трябвало да се ремонтират, само че не при такива условия - температури под нулата, съобщи изрично Диана Русинова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР