От Фейсбук профила на Владимир Огнянов Татяна Дончева говори с

...
От Фейсбук профила на Владимир Огнянов Татяна Дончева говори с
Коментари Харесай

Владимир Огнянов: Дончева с лека ръка ни казва, че няма казус 500к и трябва просто да го вярваме?

От Facebook профила на Владимир Огнянов

Татяна Дончева приказва с лека ръка за къщата на Борисов в Барселона, все едно има доказателства за това, а не все едно Специализираната прокуратура на Испания да е прекратила дефинитивно следствието по съмнения за пране на пари. В същото време с още по-лека ръка ни споделя, че няма проблем " 500к " и т`ва би трябвало просто да го вЕрваме, на нея, тъй като тя го споделя. Аха, окей!

Зная, че има доста почитатели, не знам за какво. Явно фенщината е водеща, истината и законите са на назад във времето, историята и обстоятелствата не са значими - крепко, дано не се обременяваме с детайлности. Така е и с Копейник и имунизираните му депутати. За мен, казусът е по какъв начин информация за здравния статус и то на депутати става публично притежание. Не съм гласоподавател на Възраждане, това, че те лъжат повече от Корнелия Нинова, е проблем на гласувалите и излъгани от тях. Другото е проблем и за мен и за всекиго, тъй като е обвързван със законността, който следва да бъде главният, само че очевидно отново опираме до фенщина и всичко е тъкмо, когато не са наранени " нашите ".

Двойните стандарти в Отечеството са казусът, не Сорос, Путин, Борисов, Петков или Международното състояние, сори. Винаги е било, постоянно ще бъде - Стани, с цел да седна. Другото са приказки за лека нощ... за деца.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР