От Фейсбук профила на Стоян РадевКогато изисканите коментатори упрекваха новосъздаденото

...
От Фейсбук профила на Стоян РадевКогато изисканите коментатори упрекваха новосъздаденото
Коментари Харесай

ПП дава газ в имиджова посока и стига до гротеска, достигнала комунистическите демагози

От Facebook профила на Стоян Радев

Когато изисканите коментатори укоряваха новосъздаденото лого на Продължаваме промяната, обърнах внимание, че - в противен случай - този доверчив знак прави положително усещане, тъй като демонстрира, че партията не се занимава с външната страна на имиджа си, а гледа да се прави работа - в политиката това е от значително значение.

Оттогава насам, за жалост, Политическа партия смени курса и PR акциите станаха главно занятие. Видя се, че обратнопропорционално на изхарчените старания и суми, резултатите се утежняват. Колкото повече са празните красиви приказки, толкоз повече поддръжката понижава.

Отчаяното събиране с Демократична България - друга организация в плен на имиджа, с цел да се търси общ брой на проценти, които поотделно не са задоволителни, е виждано и преди. Реформаторският блок беше подобен опит - знаем по какъв начин завърши. Но вместо да се мисли съществено по какъв начин в действителност да се постъпи, с цел да се откри още веднъж действително ефикасният политически път, се дава газ в имиджова посока, като се стига до гротеска, която в действителност единствено комунистическите демагози са достигали:



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР