От Фейсбук профила на Стефан Ташев Прокуратурата използвала случаят Живко

...
От Фейсбук профила на Стефан Ташев Прокуратурата използвала случаят Живко
Коментари Харесай

В дома на Рашков е обсъждано свалянето на министър Стоянов

От Facebook профила на Стефан Ташев

Прокуратурата употребила казусът " Живко Коцев " с предизборна цел, съобщи Льоклер, пардон Лорер, от ПП-ДБ. И била ориентирана към тях. Прав е!

Ако не бяхме на прага на следващите избори може би някой в прокуратурата щеше да извика на разпит „ Екзекутора “ Рашков. Поне на разпит за „ Пуделгейт “. Да напомним, тъй като хората са с къса памет, че Бойко Рашков към момента е народен представител от ПП-ДБ, а евентуално и претендент за идващия парламент. Но някак всички възли и връзки в следствието за абсурда в Министерство на вътрешните работи и митниците минават през него.

Има показания на очевидец, че в дома му, с 12-те тоалетни, е обсъждано свалянето на вътрешния министър Стоянов. Тази информация, изтекла през днешния ден в съда, е тотално неглижирана от формалните медии на ПП-ДБ, в това число и БНР. Така оня ден същите медии " покриха " изказванията на шефа на ДАНС по тематиката с оповестяването на имената на Рашков и Асен Василев, съпредседател на ПП-ДБ, които изплуват в следствието „ Пуделгейт “. Доживяхме да цензурират и шефа на ДАНС.

Всички разпитани, в това число и шефове в Министерство на вътрешните работи, настояват, че по времето на Рашков контрабандистите Димитрови, изцяло непознати негови съседи, са влизали в Министерство на вътрешните работи като вкъщи си, а по този начин също в Националната полиция и КАТ. Където са назначени техни хора. Ако използваме лексиката на някогашния министър председател Денков-едни клюки настояват, че по тази причина на някогашния комунистически следовател е платена голяма сума.

Е това в случай че не е корупция по високите етажи на властта. Но политкоректната към ПП-ДБ прокуратура не закача нито Рашков, нито Асен Василев.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР