От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Добър ден, добри хора.

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Добър ден, добри хора.
Коментари Харесай

Задкулисни схеми, безобразни далавери съсипаха държавата

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

Добър ден, положителни хора.  

Започва седмицата, в която президентът Радев ще разпусне 47-я парламент и ще насрочи датата на предварителните избори. Редовните министри ще сдадат властта на служебните министри.

Приключва най-инфантилното, покварено и зловредно ръководство в най-новата история на България.   

Държавата беше унищожена от пропагандни абра-кадабри, нагли врели-некипели, подмолни схеми, безобразни далавери. Съученици,любовници, сътрапезници и безскрупулни приятели окупираха властта. Измамници напъплиха стопанската система. Алчни безродници загребаха необмислено от държавната съкровищница.

Киро и Лена-на-Киро-и-Миро командореха страната, държейки се за парапета на стълбище, което води към пропаст. Кантората на Бориславова и майката на Никола Минчев беше обслужвана като любимка на властта.  

Медии-държанки, щедро напоени с държавни дарения, безподобно славословеха случайниците, узурпирали властта с общителното подпомагане на дипломат Херо Мустафа, президента Радев и машините на Мадуро.  

Наводниха България с неистини. С още по-големи неистини. С безусловно безсрамни неистини.  

Тези, които живееха в грях, засищащи се лакомо с пица с кристали и водка с утеха; преяждащи с власт, имат претенцията още веднъж да се върнат в почивалнята на Министерския съвет. Колко рецесии още може да понесе България, преди да се разпадне неудържимо?!

Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, които назовавам триото: “Клоунът-Хищникът-Ковчежникът ”, подпирани от Иво Прокопиев, Евгени Ангелов, царския Спас и Гури-на-РалицаАгайн, получиха разчертаните схеми, само че даже не съумяха да ги изпълнят със наличие, тъй като са неуки, безредни и безполезни. Искаха, само че не знаеха по какъв начин. И да знаеха, бяха прекомерно алчни, с цел да им се получи.  

Пропагандираха бистрота и нулева толеранция към корупцията. И я реализираха, само че не както чакаха. Защото пиар клишетата трябваше да са димната завеса, зад която да извършват пиеската “Лява ръка - десен джоб ”. Неколцина публицисти, дузина медии и шепа опозиционни депутати, блестящо им показахме, че по този начин не става и няма да им го позволим на тези кърлежи върху националната снага. Осветихме далаверата на века - меморандума с Gemcorp за милиард и половина $. Показахме врътките с медиаторите за газовите доставки. Вдигнахме завесите за износа на оръжия за Украйна.  

Дааа, още има заблудени или гузни, които не смеят да си признаят неправилния избор, мъчейки се да прикрият краха на своите илюзии с обети и комични теории: по какъв начин младите, умните и красивите били съборени от заговора на неприятните. Глупости!

Паднаха под напора на личната си неплатежоспособност. Изпокараха се, станаха врагове, олигавиха се в смехотворни пояснения и взаимни обвинявания.

Асен и Лорер ще изолират просто Киро и сваЛена. Червената съпротива ще детронира Корнелия. Жълтопаветниците ще се стопят дотолкоз, че Пламен Бобоков да може да ги натовари в наличните си джипове и да му остане малко място в лимузините за “правилните медии ”, “богините ” и слугините. А пък по-елитните телевизионни перачки може да се разположат на яхтите му по бикини.  

От служебните министри обществото чака доста - да спрат процесите на разпад, да извадят на ярко “скелетите в дрешника ”, да обезпечат газ, да поукротят инфлацията, да поспрат гневния бяг на цените, да възстановят справедливостта най-малко малко-от-малко.

Всичко зависи от това какъв брой смели, дейни и решителни хора ще подбере президентът.  

И този път ген.Радев доста да внимава! Да не ни натресе отново някой извършител на конституцията; сходен на просто Киро невнятен нещастник, за който да вика: ех, да имахме повече като него. Малко ме е боязън от максимата: “Историята ни учи, че никой не се учи от Историята ”, но да забележим.  

На тези, които се пеняват от тв приемника, че Слави е разрушил обединението, ще кажа по този начин: добре, че беше Слави. Защото след няколко месеца камък-върху-камък нямаше да остане от страната и единствено заеми щяха да са останали в хазната. Слепи ли сте, глухи ли сте, или сте елементарни и продажни?! Лидерът на “Има подобен народ ” направи най-хубавото в тази обстановка. Истина е.  

На тези, които се възтрисат, че кой ли пък ще пристигна в този момент - ще отговоря: всеки би бил по-подходящ от тези повелители на Измамата.  

На чистокръвните демократи с комунистическа ДНК и болшевишки обноски - ще напомня: та вие сте способни на всевъзможен “исторически компромис ”, какво ми се потрисате, че щял да се върне Бойко Борисов, ами викахте му “шефе ”, несъмнено сте подготвени още веднъж да му целувате ръка.  

На екзалтираните чистофайници, дето крещят: сакъъъън, в никакъв случай повече ГЕРБ и Движение за права и свободи във властта, ще напомня: това са законни партии, които имат стотици хиляди гласоподаватели.  

Значи, няма да пропусна да отбележа нещо занимателно: Бойко Борисов да се беше молил по три пъти дневно, отново нямаше да успее да измоли тъкмо тези жалки терминатори, които вмести да го изчегъртат него, изчегъртаха себе си.  

Ще помоля Държавния департамент  - изпратете ни този път дипломат, който ще успее да минимализира големите вреди, които Херо Мустафа нанесе върху престижа на Съединени американски щати у нас. Не реанимирайте Политическа партия “Пълен неуспех ” с напън към ГЕРБ да се коалират! Просто си признайте грешката с нелепото ГМО-земеделие и ни оставете на мира… в случай че не можете задълго - най-малко за малко. Поне, до момента в който се съвземем от епидемията на Измамата.  

Добри хора, не стойте с необятно затворени очи. Не се примирявайте. Не се заблуждавайте. Не ги извинявайте и не ги допускайте още веднъж! Те са въоръжени с лъжи-измами-арогантност-манипулация и са доста рискови за здравето на българската нация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР