От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева “Депутата Христо казал при

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева “Депутата Христо казал при
Коментари Харесай

Един доклад на ДАНС за комисионните от газа, няма да бъде възпят от „Промяната”

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

“Депутата Христо ” споделил при Лора Крумова, че на предишните избори социологическа организация желала на “Продължаваме смяната ” по 100 000 лв. за 1 % повече. Малеееей! Лъже, несъмнено. Толкова коства едно цяло проучване. И с какъв претекст ще желаят такива пари?! За да подтикват конформисткия избор? Едва ли.

Лора Крумова, несъмнено, не реагирала. Няма да му скапва кефа на Хазарта, я.

Неговата другарка Лена Бориславова (къде ли я скриха тази стопанка?!) по този начин си плещеше, че публицисти и политици взимали по 4 000 лв. за русофилска активност. Никога не сподели нито едно име, макар настояванията. Докато не ги потвърди, думите й са неистина.

“Продължаваме смяната ” се води от правилото: дума дупка не прави. Важното е нещо да се приказва: сензационно, гръмогласно, претенциозно! Да се повтарят опорки: в случай че заловен дикиш - заловен.

Няма да съм аз защитничка на българската социология, само че да обясня на “депутата Христо ”, за какво социологията не ги “хвана ”. Понеже завоюваха служебно. Тъй като цялата държавна администрация, под командването на президентството, работеше за Кирил&Асен; тъй като машините работеха за тях. Какво не е ясно?!

А рап-парчето на Ицо Хазарта е огромна тъпня. И няма да им помогне да си освежат скапаната акция. Едно е някой да си тактува обикновената мелодия, напълно друго е да гласоподава за несъстоялата се “промяна ”, която излъга доверчивите и провали страната.

А един отчет на ДАНС за комисионите от газа, няма да бъде възпят от оня със междинния пръст и псувните против Народното събрание. Не е и нужно. Не на сцената, другаде ще би трябвало някои хора да изпеят това-онова, тъй като към този момент им е изпята песента. Обаче, ще би трябвало да си понесат отговорността, а не да им се размине просто по този начин.

П.П. Тези хора напряко ме шашкат - парите ги нямат за нищо: половин милион за полети с Фалкона; един милион за съветници; милион и 700 хиляди за програмен продукт в спорта; половин милион за концерти и юношески семинари; 100 милиона за газ в аванс; стотици хиляди за другарски кантори… комисиони, комисиони, комисиони. А бяха на власт единствено 7 месеца тия измамници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР