От Фейсбук профила на Любомир ТалевНастоящото икономически, политически, юридически и

...
От Фейсбук профила на Любомир ТалевНастоящото икономически, политически, юридически и
Коментари Харесай

Любомир Талев: Контрареволюцията започна!

От Facebook профила на Любомир Талев

Настоящото стопански, политически, юридически и морално банкрутирало ляво-либерално ръководство пристигна на власт вследствие на комунистическа гражданска война, сходна на тази от 1944 година Днешните ръководещи, сходно на своите идейни и биологични предшественици от преди близо осем десетилетия бяха конфигурирани от непознати и враждебни към България сили, водени са от непознат жител, заграбиха властта след фалшифицирани избори и милиционерски гнет. И те, сходно на тези от `44 година, докараха икономическа злополука на страната, разрушават фамилните полезности на българина и правят национално изменничество по отношение на българската идея в Македония.

Вчера ръководещите се пробваха да настигнат старите комунисти и по различен индикатор - физическа разпра с опозицията и елиминиране на лидера й чрез инсцениран развой и нарушаване на всички съдопроизводствени правила.

Но тук те удариха на камък. Това, което актуалните левичари не бяха планували, бе силата на реакцията, оказана от обединението ГЕРБ-СДС. Не бяха съобразили, че в редиците на същинската българска десница израстна едно патриотично, дясно и консервативно потомство, което няма да разреши на новата комунистическа гражданска война още веднъж да съсипе и унищожи Отечеството. Изправена сама против всички: авторитетни непознати сили, олигарси с голям финансов запас, продажни медии и манипулирано и изпълнено с ненавист публично мнение, обединението не се огъна, а реализира своята първа огромна победа в борбата си против ляво-либералната гражданска война: освобождението на своя водач Бойко Борисов и на останалите си непозволено задържани деятели.

В продължение на 24 часа обикаляхме сред Главна дирекция Национална полиция, Министерския съвет, Министерство на вътрешните работи и Народното събрание и макар студа, глада и неналичието на сън не се отказахме, до момента в който не постигнахме своето. През това време не палихме служители на реда, не осквернявахме храмове и монументи на културата с яйца и развалена риба, не къртихме павета и не насаждахме ненавист, както вършиха революционерите от 2020 година Защото, както споделя един от бащите на политическия консерватизъм Жозеф дьо Местр, контрареволюцията няма нищо общо с революцията. Днес беше първата сполучлива борба на контрареволюцията и няма да спрем битката за България до цялостната й победа!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР