От Фейсбук профила на Красен КралевБезобразията в българския спорт продължават:Настоящето

...
От Фейсбук профила на Красен КралевБезобразията в българския спорт продължават:Настоящето
Коментари Харесай

Кралев: Безобразията в българския спорт продължават. Това, в моята смяна, нямаше как да се случи!

От Facebook профила на Красен Кралев

Безобразията в българския спорт не престават:

Настоящето управление на “Спорт Тото ” започва социална поръчка на стойност 20 млн лв. за услуги, по които към този момент съществува настоящ контракт (март 2023 г), който изтича през април 2025 година.

Във федерацията по фехтовка си разпределиха 74 хиляди лева комисионни, а състезателите, които ще вземат участие на международното състезание в Саудитска Арабия през април за кадети и младежи, би трябвало да  си платят сами присъединяване. Цената е към 3 000 лева на човек.

Във федерацията по щанги, която разтресе с корупционен скандал ММС, си избраха за президент лицето Коджабашев. Същият бе причина лицензът на федерацията да бъде лишен преди години и спортът да изпадне в тежка рецесия. Дълги години ММС съдеше Коджабашев, само че май за корупционерите във федерацията ползата на страната няма значение!

Един от най-талантливите ни тайкуондисти е пред отричане от спорта, тъй като на елитните спортисти им се постанова да си заплащат сами за надпревари и възобновяване от травми, макар че федерацията получава премного средства.

И това са единствено новините от през вчерашния ден и през днешния ден.

Това, в моята промяна, нямаше по какъв начин да се случи!

За три години с безхаберието си съумяха да съсипят всичко, което ние с доста труд успяхме да съградим. Това е “Промяната ” в българския спорт!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР