От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаРепортажът на НОВА за

...
От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаРепортажът на НОВА за
Коментари Харесай

Андролова: Не става дума САМО за документни измами, а за инванзивни медицински действия върху хора, които нямат нужда…

От Facebook профила на журналистката Калина Андролова

Репортажът на Народоосвободителна въстаническа армия за подправени диагнози, хоспитализации и интервенции в болничното заведение „ Св. Георги “, клиниката по Лицево-челюстна хирургия (проф. Печалова), в Пловдив е характерен случай, описващ злополуката в опазването на здравето. Здравеопазването ни е такова, че избива популацията. Невежество, несръчност, брутална лакомия.

Точно каквато е и обстановката във всички други браншове на държавната и частната среда. Източването на касата по фиктивни пътеки е черна дупка, която коства и ще продължи на коства на хората действителни интервенции по измислени диагнози.

Лошото е, че не става дума САМО за документни измами. А за използване на инванзивни медицински дейности върху хора, които нямат потребност от това. Преди време посетих една частна клиника за профилактичен обзор, оказа се, че към този момент не ти дават и изледванията, просто ти тряскат диагноза и ти изписват каквото им хрумне. Имаше един куп нарушавания, неизпълнени проучвания, подправени резултати и прочие Но клиниката богата, услугите свръхскъпи, лекарите нагли и безочливи, уверени в своето предимство и ползващи пациентите като невежи овце.

Слава Богу, че някои към момента четем по нещо и можем да се ориентираме, и то не е от самомнителен искания за медицински познания, а само по насила и от възприятие за самозапазване.

В опазването на здравето има нула надзор, всепозволеност, грабежи, шапки на партиен феодализъм, тотална индиферентност на политиците за използване на контрол и правила.

Само че вътрешноболничните супербъгове, полирезистентни, не сортират хората по благосъстояние и партийна принадлежност!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР