От Фейсбук профила на журналистът Недялко НедялковУправляващата държавата любовница на

...
От Фейсбук профила на журналистът Недялко НедялковУправляващата държавата любовница на
Коментари Харесай

Мрежата след интервю Бориславова: Еуфорията е предимно в зоната без камери на Министерския съвет

От Facebook профила на журналистът Недялко Недялков

Управляващата страната държанка на Кирил Петков изплющя тежка тъпота в придворния ефир на БТВ. Тя разяснява по следния метод ареста на Бойко Борисов, избран от българския съд като противозаконен:

„ В тази нощ, в която се случи този арест, се случи нещо доста значимо за българското общество. Аз персонално не съм била очевидец на такава еуфория и такова празнуване през тази нощ… “

Най-вероятно празнуването и еуфорията са се разгърнали най-вече в спецзоната без камери на Министерския съвет, в която Киро и Лена въртят оргии, разливат шампанско и дегустират манго и марахуя – съгласно участници във веселбите.

Иначе в българското общество през тази нощ еуфория нямаше. Имаше отвращение, боязън, неразбиране от произвола. От терора да нахлуват по нощите в дома на някогашния министър председател без правосъдна глоба и да го арестуват пред слисаните погледи на децата и внуците. От ровичкането в бельото на осемгодишната щерка на Севделина Арнаудова. От гаврата с Владислав Горанов, отведен, до момента в който къпе бебето си.

И всичко това да се случва не в кои да е домове, не в домовете на нарушители и престъпни видове, а в домовете на водачите на българската съпротива.

Арестът на Борисов и неговите сътрудници бе плод на тежка перверзия. Финансиран от Васил Божков през персоналния му вътрешен министър, този арест се случи и поради наркотично-шизоидното лудост, в което са изпаднали министър-председателят и неговата конкубинка. Те са обърнали страната на куче-касичка, на спалня, на психиатрия и на затвор по едно и също време. И упражняват комплексите и обсесиите си върху нея.

Да заключат Борисов, за тях е еротична тръпка, нещо като полова фикция, която ги възбужда.

Да са живи и здрави, няма неприятно, всеки има право да бъде перверзен в интимното си пространство, само че не и да го трансформира в наказателна принуда. За сходни положения има профилирани клиники, където оказват помощ.

Така че дано Лена Бориславова не бърка еуфорията в своя креват с еуфорията в обществото.



От Facebook на Стефан Ташев

Според Лена в Македония имало българско общество. Не знаех, не знаех.



От Facebook на Соня Колтуклиева:

Според Лена в Македония имало българско общество. Не знаех, не знаех.

Началничката на началника вика: „ Продължаваме промяната “ към този момент е партия “, вика.

А, бе, алоууу, йориската с галактическите възнаграждения от ББР, имахте единствено учредително заседание и то без ценене на разпоредбите - а просто безреден безвкусен хепънинг под мотото: We are the Best, F@ck the Rest.

Регистрация от съда на партия „ Продължаваме промяната “ имате ли?

… Днес по БТВ Лена Бориславова призна, че на Любомир Каримански е предлаган пост в Световната банка, с цел да се откаже от конкуренцията за шеф на Българска народна банка.

Това е ре-кет, чиста проба рекет, мо̀ме! И се преследва от Закона.

Майсторката на куролацията желала да види в България нова просвета - напушена като културния министър.

Култура на ѐкстази, а?!

Лена Бориславова не била виждала такава еуфория (?!) като при ареста на Бойко Борисов. Тя ще види една същинска еуфория - когато арестуват нея и Кирил Петков.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР