От Фейсбук профила на журналиста Явор ДачковВладислав Горанов е напълно

...
От Фейсбук профила на журналиста Явор ДачковВладислав Горанов е напълно
Коментари Харесай

Дачков: Борисов работи да се върне на премиерския пост от деня, в който разбра, че „Промяната“ не става

От Facebook профила на журналиста Явор Дачков

Владислав Горанов е изцяло прав и приготвя почвата. Аз мисля, че всички тези циркове се дължат и на желанието на Борисов да се върне на премиерския пост. Той работи за това от деня в който разбра, че „ Промяната “ не става. И това е напълно естествено.

Борисов е политическо животно, което бе натикано в изолатора, само че не и унищожено. Сега, когато политическата карантина на ГЕРБ свърши, е най-логично всичко да бъде, както си беше (по неговия израз).

Впрочем няма нищо скандално в това на фона на тоталната злополука на всички, които се явиха като опция на ГЕРБ в последните три години. Борисов е най-подготвен от тях, а и най-гъвкав за комплицираните геополитически времена. Той е изразител на манталитета на огромна част от българското население към която аз не числя се и това не е моето политическо посланичество, само че умните и красивите, които трябваше да ме съставляват, се оказаха доста по-голямо дъно от ГЕРБ.

Впрочем, в случай че в този момент ПП-ДБ не поддържа Мария Габриел за министър председател с първия мандат и се отиде на избори, нищо чудно да получи Бойко Борисов като министър-председател след тях. Добре е да помислят върху тази вероятност.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР