От Фейсбук профила на журналиста Стефан ТашевПриятелски огън засипва Асеня

...
От Фейсбук профила на журналиста Стефан ТашевПриятелски огън засипва Асеня
Коментари Харесай

Стефан Ташев: Не знам само Кокорчо успя ли да си прибере туите или ги е продал на Лорер

От Facebook профила на журналиста Стефан Ташев

Приятелски огън засипва Асеня (Кокорчо) за " Апартаментгейт ". Какъв другарски огън, напряко артилерийски бараж, огнен вал. Верни, до през вчерашния ден, жълтопаветници, положителни сили и млади, умни и красиви громят финансовия министър...

Обаче никой не кани по тв приемниците Смилови, Григорови, Агов, Кънев, Сашо11 и сие да разясняват тематиката. Направо затишие в ефира. Национална агенция за приходите няма по какъв начин да ревизира началника си, а и началникът на Национална агенция за приходите е същият, продал на клошар компания с милиони левове загуба и уехал в Дубай.

От „ смяната “ тишина, от Демократична България също. А на мен ми е дежавю. Спомням си финансовите пирамиди от зората на демокрацията. Отваряха офиси, прибираха парите на балъците и изчезваха. Така и „ смяната “. Отвориха офис на „ Чаталджа “ преди две години, изпързаляха балъците и изчезнаха от него, като го препродадоха за големи пари. „ Не знам единствено Кокорчо съумя ли да си прибере туите, за които се грижеше, или ги е продал на Лорер “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР