От Фейсбук профила на журналиста Ивелин НиколовОт началото на дерогацията

...
От Фейсбук профила на журналиста Ивелин НиколовОт началото на дерогацията
Коментари Харесай

Трябва ли международно разследване, за да спрат да повтарят лъжата, че ни управлява проевропейско правителство?

От Facebook профила на журналиста Ивелин Николов

От началото на дерогацията Делян Добрев демонстрира по какъв начин кабинетите на ПеПеТаТа обслужват Путин. Сега целия свят гръмна, че с помощта на " евроатлантиците " ни Путин е захлебил с 1 милиарда евро. И вместо да забележим оставки и апели за такива, ПеПеТаТа и техните " евроатлантически " анализатори и публицисти или наглеят или се вършат на сюрпризирани.

Абсолютни нахалници.

Добрев показваше и фактурите за газ от " Газпром " от медиатори на " Газпром " по време на кабинета " Петков ". Трябва ли интернационално следствие, с цел да спрат наемниците по студията да повтарят лъжата, че ни ръководи проевропейско, че даже евроатлантическо държавно управление?

Трябва ли да създадат репортаж за " Джемкорп " по CNN, с цел да си подадат оставките, а нахалниците да млъкнат и да си заминат в Кремъл?

И не го пиша това, тъй като съм русофоб. Никога не съм бил и няма да бъда русофоб, само че съм българин и не ми е прелестно страната ни да бъде източвана финансово или вкарвана в интернационалните кавги и далавери, поради кефа на Путин и неговите другари в България, които до оня ден бяха комунисти, а през днешния ден са евроатлантици.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР