От Фейсбук профила на депутатът от БСП Александър СимовЕдно време,

...
От Фейсбук профила на депутатът от БСП Александър СимовЕдно време,
Коментари Харесай

Симов за новия проект на Манолова: БСП няма как да бъде подменена с телевизионни лица от миналото

От Facebook профила на депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов

Едно време, припомням си, всеки ден никнеше Нов Десен Проект™. Сутрин ставахме с подобен, вечер преди да легнем ни ощастливяваше някой различен. Общото в тази структура е, че всичко това бяха политически ГМО-та, паразити, които желаеха да усвояват свободни пространства. И всичко това се издъни с гръм и тропот. България е страната с най-вече десни планове на глава на популацията, но изгодата от тях е нулева.

Сега виждам социологически и анализаторски напор да отворят същата ниша в ляво. В последните дни все засичам някой " угрижен " политолог, който да врачува, че Новият Ляв Проект ™ е на хоризонта и всеки миг ще се появи с холивудски спецефекти и гръмък грим. Точно на това приписвам и новите плонжове на Мая Манолова, която необичайно за какво се е самообявила за притежател на новата " лявост ". Аз си припомням друго, че когато тя си сътвори своя организацийка бягаше като демон от тамян от всевъзможни етикети. Не беше нито дясна, нито лява. Беше всичко по едно и също време. Нали по този начин?

За десницата не давам отговор. Но левите планове мъчно търпят телевизонно инженерство и пожелателно мислене. Както и не можеш да засадиш в тях остарели бурени, които се пробват да минат за нови орхидеи. Бога ми, до на следващия ден можем да си приказваме за грешките на Българска социалистическа партия, само че Българска социалистическа партия няма по какъв начин да бъде сменена с телевизионни лица от предишното, които и до през днешния ден провокират главно псувни.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР