От Фейсбук профила на депутата от Възраждане“ Стоян ТаслаковТова правителство

...
От Фейсбук профила на депутата от Възраждане“ Стоян ТаслаковТова правителство
Коментари Харесай

Депутат от „Възраждане“: За първи път в историята, в България се родиха под 50 000 бебета за година

От Facebook профила на депутата от „ Възраждане “ Стоян Таслаков

Това държавно управление за 9 месеца провали има толкоз провали, че не знам, от кое място да стартира. Публикацията ми е предизвикана от доклада на Денков, който той изнесе през днешния ден. Искам да напомня, единствено някои от неуспехите.

1.Въздушно - капков Шенген, който се оказа цялостна насмешка, само че се споразумяха в България да връщат мигранти - нарушители. Не какви да е мигранти. Тези, които са най-проблемните - крадци, убийци и изнасилвачи.

2. Провал в преодоляването на инфлацията. България е една от страните, с най-голяма инфлация в Европа. Една от аргументите е, че прибързано, се отказахме от изключението да купуваме на ниска цена съветски нефт. Беше ни обещано това право, с цел да можем да се възползваме и да понижим вредите. По предложение на ГЕРБ, ние се отказахме непринудено и цените на горивата, естествено потеглят нагоре.

3. За първи път, в историята на страната, в България се родиха под 50 000 бебета за година. Това демонстрира, че фамилиите нямат сигурност и не могат да основават и отглеждат потомство. “Успехът ” на държавното управление в превъзмогването на демографската злополука е забележим. България изчезва, а те се хвалят, какви триумфи са постигнали.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР