От Фейсбук профила на Боян Чуков Тази сутрин по БТВ

...
От Фейсбук профила на Боян Чуков Тази сутрин по БТВ
Коментари Харесай

Боян Чуков: Христо Иванов бе трогателно нежен към БСП

От Facebook профила на Боян Чуков

Тази заран по БТВ водачът на Демократична България се опита по един грациозен метод да лепне на опозицията етикета „ коалиция Ориент експрес “. Повтори го няколко пъти. Типична соросоидна пропагандна технология. В случая той се пробва да придаде пейоративен нюанс на ситуационната за парламентарния избор антиСорос коалиция.

Христо Иванов прави опит да внуши на феновете, че неговите политически съперници са носители на ориентализъм и азиатски мирис. А неговата коалиция е знак на европейщината и европоцентричния свят. За страдание Европа не е това, което беше! Европа деградира и се самоунищожава пропита от ултралиберална идеология с екстравагантна и девиационна ЛГБТ+ душeвност. По покупателна дарба известната до този миг Г-7 бе надмината от „ азиатската “ Г-7, в която влизат Китай, Русия, Индия, Виетнам, Индонезия...

Да. И това се случи. Христо Иванов бе прочувствено гальовен към Българска социалистическа партия. В буйната идеологическа дружба сред Нинова и Иванов има нещо доста джендърско и нетрадиционно. Което ме кара да си мисля, че в случай че има „ коалиция Ориент експрес “, то главният нейн съперник на политическата сцена у нас е „ обединението ЛГБТ+ “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР