От епохата от Ренесанса до днес визионерството е ядреното гориво

...
От епохата от Ренесанса до днес визионерството е ядреното гориво
Коментари Харесай

Отворени технологии и надпревара за ИИ: Какво очаква Марк Зукърбърг от 2024 г.

От епохата от Ренесанса до през днешния ден визионерството е нуклеарното гориво на човешкия напредък. Всеки желае да надникне в бъдещето, само че малко на брой имат смелостта и дарбата да видят ясно какво има в него. В няколко следващи дни ви представяме прогнозите* за идната година на едни от най-ярките персони, световни водачи, които с проницателност са трансформирали и не престават да трансформират света.

Милиардерът Марк Зукърбърг има вяра, че през 2024 година изкуственият разсъдък ще промени доста промишлености. Събрахме неговите прогнози и проекти за бъдещето
Развитие на технологиите с изкуствен интелект и конкуренция с ChatGPT
Марк Зукърбърг, съосновател и основен изпълнителен шеф на Meta, съобщи през есента на 2023 година, че компанията ще усили наемането на инженери, работещи с изкуствен интелект. Този бранш ще се трансформира в главен капиталов приоритет на компанията през 2024 година През септември 2023 година Meta към този момент пусна диалогов чатбот Meta AI, който разрешава на потребителите да намират информация и да генерират изображения. Това е опит да се конкурира с OpenAI и нейния известен артикул ChatGPT на фона на взрива в технологиите за ИИ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР