От ЕНЕРГО-ПРО предупреждават за фалшиви електронни фактури, разпространявани от името

...
От ЕНЕРГО-ПРО предупреждават за фалшиви електронни фактури, разпространявани от името
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО предупреждава за фалшиви електронни фактури

От ЕНЕРГО-ПРО предизвестяват за подправени електронни фактури, популяризирани от името на компанията, оповестиха от енергоразпределителното сдружение за Североизточна България, съобщи Българска национална телевизия.

От компанията осведомят, че са регистрирани подправени известия по е-поща, които по външен тип наподобяват изпращаните до клиентите на компанията електронни фактури. Тези известия нямат нищо общо с ЕНЕРГО-ПРО, предизвестяват от ЕРП-то.

От сдружението поучават клиентите си да се отнасят с нараснало внимание към получаваните под формата на електронни фактури за електрическа енергия имейли, като обръщат особено внимание на адреса на изпращача.

Електронните фактури, издавани от ЕНЕРГО-ПРО, постоянно се изпращат като атачмънт в PDF формат, а имейлът на изпращача наложително е с уголемение @energo-pro.bg.

Ако клиент получи електронно известие, което не дава отговор на тези условия, следва да има поради, че то не е изпратено от ЕНЕРГО-ПРО и отварянето му крие риск от заразяване с компютърен вирус.

При подозрение в достоверността на имейл, получен от името на ЕНЕРГО-ПРО, може да се направи инспекция на денонощния телефонен номер на компанията 0700 1 61 61.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР