Доживотен затвор за Кристина Дунчева от Сандански, убила двете си

...
Доживотен затвор за Кристина Дунчева от Сандански, убила двете си
Коментари Харесай

Доживотен затвор за майката, убила двете си деца в Сандански

Доживотен затвор за Кристина Дунчева от Сандански, умъртвила двете си деца през 2020 година по изключително нечовечен метод. Това съобщИ кореспондентът на bTV в района.

Тя е нанесла над 30 удара с нож на всяко от децата, е открила експертизата

5-членен състав на Окръжен съд - Благоевград призна за отговорна майката, която на 19 ноември 2020 година умъртви двете си децата - момче на 5 и момиче на 3 години.

В хода на осъществените съдебномедицински експертизи е било открито, че на всяко от децата са били нанесени над 30 прободно-порезни пострадвания, най-вече по шията и гърдите.

 Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана 4 мин. Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана  Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си 5 мин. Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си  Трагедия в Симеоновград: Син умъртви татко си, а по-късно се самоуби 2 мин. Трагедия в Симеоновград: Син умъртви татко си, а по-късно се самоуби  37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО) 2 мин. 37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО)  7 пъти в болница, изписана с диагноза „ пияна “: Жена се оказа с рядко заболяване 3 мин. 7 пъти в болница, изписана с диагноза „ пияна “: Жена се оказа с рядко заболяване  Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “ 2 мин. Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “  Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана 4 мин. Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана  Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си 5 мин. Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си  Трагедия в Симеоновград: Син умъртви татко си, а по-късно се самоуби 2 мин. Трагедия в Симеоновград: Син умъртви татко си, а по-късно се самоуби  37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО) 2 мин. 37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО)  7 пъти в болница, изписана с диагноза „ пияна “: Жена се оказа с рядко заболяване 3 мин. 7 пъти в болница, изписана с диагноза „ пияна “: Жена се оказа с рядко заболяване  Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “ 2 мин. Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “

По време на закононарушението дамата не е била в положение на физиологичен афект, откриват движимостите лица.

Присъдата, която магистратите дефинираха за Дунчева е пожизнен затвор без право на подмяна в първичен специфичен режим. 

Снимка: Мариета Димитрова

Съдът я осъди още да заплати на бащата на децата по 350 000 лв. за всяка от жертвите. 

Присъдата предстои на обжалване пред Софийския апелативен съд в период до 15 дни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР