От екипа на Alpine на Формула 1 обявиха днес, че

...
От екипа на Alpine на Формула 1 обявиха днес, че
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо катастрофира в Швейцария, но с велосипед

От екипа на Alpine на Формула 1 оповестиха през днешния ден, че двукратният международен първенец Фернандо Алонсо е взел участие в пътен случай в Швейцария, съобщи БГНЕС.
За разлика от времето си при най-бързите в света на земята обаче, в този момент Алонсо е аварирал до момента в който е карал спортен велосипед. Според публично известие на колоездачния тим, за който се състезава, Алонсо е добре и в схващане, само че през днешния ден (12 февруари) ще премине спомагателни прегледи.
 Фернандо Алонсо се отдръпва от Формула 1 след края на сезона Фернандо Алонсо се отдръпва от Формула 1 след края на сезона
Пилотът на Макларън Фернандо Алонсо разгласи, че поставя завършек на кариерата си във Формула 1, съобщи Sportlive.bg. Става ясно, че испанецът...
39-годишният Алонсо, който за последно завоюва купата през 2006 година, се чака да се завърне на пистата във F1 с Alpine в надпреварата за премията на Бахрейн, откриващ сезона на 28 март, след последното му присъединяване в спортно съревнование преди три години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР