От една година твърдя, че това правителство на Кирил Петков

...
От една година твърдя, че това правителство на Кирил Петков
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Познавам професионално психологията на лъжата – никой от играчите не иска ново правителство

От една година настоявам, че това държавно управление на Кирил Петков няма да изкара цялостния си мандат, заради чисто психични аргументи. Подценява се груповата динамичност. Това посочи по Нова ТВ психологът Росен Йорданов.

Занимавал съм се професионално с лъжата - нито един от участниците в това държавно управление не желае да се прави ново. Разиграва се спектакъл с мандатите, печели се време, успокоява се аудиторията, търси се интерпретация на обстановката, такава че тя да угодна за всеки от разпадналата се четворна коалиция. В момента партиите вършат групова терапия, която да приготви аудиторията към идното, добави Йорданов.

Според него не би трябвало да се нагнетява виновност единствено към Слави Трифонов - не е наперил нищо по-различно от това, което правеше до в този момент – да е антисистемен. Амбулантните търговци в политика ще си отидат, в това число и „ Продължаваме промяната “. Такива хора няма да се задържат дълго в политиката. Политик се гради с години. Държавата не може да се ръководи корпоративно, колкото по-рано го разберем, толкоз по-добре, предизвести психологът.
Той разяснява и фиксацията на някои от политическите играчи към личността на Бойко Рашков.
Говорим за корупция, а какво свърши Бойко Рашков против корупцията? Знам какво е да вкараш някого в пандиза, да събереш годни доказателства и те да устоят в съда. Пратил ли е Рашков някого към съда – всеки да си отговори, прикани Росен Йорданов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР