От две седмици Нова телевизия има нова водещ, при това

...
От две седмици Нова телевизия има нова водещ, при това
Коментари Харесай

Новото тв изкушение Мартина Ганчева крие интересно минало!

От две седмици Нова телевизия има нова водещ, освен това на едно от най-важните излъчвания през уикенда – „ Събуди се “. Синеоката Марти зае мястото на излязлата в майчинство Лора Крумова и стана партньорка на титулярката Мира Иванова.

Още с първите си изяви Ганчева демонстрира естествено поведение пред камерата и показа добри познания за политическите процеси в страната. Малцина допускат, че ефектната журналистка има и друга неподозирана дарба, а именно перфектни танцови умения, пише „ Галерия “.
След като минала курс по салса, решила да се запише на уроци по MTV street dance /улични танци/. Със свои приятелки създали своя група. Участвали са преди две години в мащабно събитие заедно с танцьори от цял свят, а наградата била посещение в Южна Корея и среща с най-популярната местна група.
Мартина и партньорките й не успели да се преборят за първото място, но останали изключително доволни от цялостното представяне.
Върхът в танцовата кариера на Мартина се случва преди 3 години. Тогава в НДК се представя спектакълът „ Нощта на Оскарите “ и групата на Ганчева е поканена да се включи в програмата. Те изпълняват „ Танца на котките “.
Преди да стане водеща на Нова тв, Мартина е трупала стаж в БНР, била е част от телевизия ДЕН и 7 години е сред лицата на Bulgaria On Air. Завършила е румънска филология. На 37 години е.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР