От две години Михаела Филева има връзка със симпатично момче

...
От две години Михаела Филева има връзка със симпатично момче
Коментари Харесай

Mихаела Филева се сгоди

 От две години Михаела Филева има връзка със симпатично момче на нейната възраст. Приятелят й се споделя Стефан Радов и не е известно лице. Той се занимава с маркетинг и няма нищо общо с музикалния бизнес. Въпреки това, гаджето на певицата демонстрира извънредно схващане към нейната специалност и постоянно се преценява с уговорките й. " Благодарна съм му за това, че ме поддържа с цялото си сърце! ", разяснява изпълнителката.

Преди да се залюби със Стефан, Михаела излизаше с рапъра Павел Николов, театралната половинка на Венци Венц. Те неведнъж се събираха и разделяха, само че безконечните изневери на татуирания реализатор сложиха завършек на връзката. След разлъката Филева бе с разрушено сърце и дълго време не се осмеляваше да стартира сериозна връзка, но чаровният рекламист съумял да я завоюва с благото си отношение и положителното си сърце, пише Уикенд.  Хора от обкръжението на певицата издават, че точно на Свети Валентин, празника на влюбените, Стефан я е изненадал по доста сантиментален метод. Той паднал на едно коляно, извадил годежен пръстен и й предложил брак. Михаела пък не се поколебала и незабавно дала отговор с " да " на въпроса " Ще се омъжиш ли за мен? ".

Изпълнителката споделила с няколко от най-близките си приятелки, че към този момент е сгодена. Влюбените обаче не бързали да насрочват дата за женитба поради обстановката с ковид. Със сигурност не желали обилна гала с доста посетители, а предпочитали непретенциозно празненство в стеснен кръг.

Филева нееднократно е коментирала, че се усеща доста щастлива, откогато е обвързана със Стефан. В началото тя го криеше от любопитните погледи на феновете си, само че към този момент не се тормози да пуска фотоси с него. Михаела от дълго време го е срещнала с околните си и твърди, че всичките й приятелите са го одобрили, а майка й го обожавала.

Певицата и обичаният й мъж разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. Още преди пандемията тя бяха в Йордания, а след това и в Куба на сантиментална отмора. За страдание, Ковид-19 обърка проектите им и през изминлата година стигнаха единствено до родното Черноморие. Филева споделя, че рецесията не е подминала и нея -  липсата на участия й се отразила зле във финансов проект, само че пък тя гледала оптимистично на обстановката и вярвала, че скоро предстоят по-добри времена за всички.

През годините името на певицата е било свързвано с разнообразни мъже.

Заради топлата й връзка с нейния продуцент Владимир Ампов - Графа преди време се появиха клюки, че връзките им не са единствено професионални. Клюката гласи, че той е бил пред бракоразвод поради нея. Михаела обаче гневно отхвърля тези изказвания. " Изкараха ме някаква мъжемелачка, а аз не съм такава! Любовният ми живот въобще не е толкоз забавен! ", разяснява Филева. Графа също беше гневен от слуховете

След като приключи връзката си с рапъра Павел, изпълнителката се опитваше да държи персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите. Говореше се, че излиза с младия публицист Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните клюки я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, само че и те ня бяха публично потърдени, написа Хотарена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР