От древни времена на огледалата са приписвани специални свойства. Всеки

...
От древни времена на огледалата са приписвани специални свойства. Всеки
Коментари Харесай

Думи, които е полезно да си казвате пред огледалото

От антични времена на огледалата са приписвани специфични свойства. Всеки ден заставаме до огледало с друго въодушевление. За да привлечете любовта и шанса, е значимо да знаете какви думи би трябвало да се споделят пред огледалото.

Думите и изразите, които сте изрекли, до момента в който гледате своето отражение, би трябвало да носят позитив и религия в най-хубавото. Вярвайки в това, ще се изненадате какъв брой ще се промени животът ви.

Най-важното предписание е, в никакъв случай да не се ругаете и да не употребявате негативни думи пред огледалото. Дори и да не харесвате нещо в себе си или в живота си, забравете за това, погледнете отражението си и решително и мощно произнасяйте изречения, в които би трябвало да участват такива думи като: красота; здраве; щастие; любов; радост; ум; богатство; жизнерадост; сила; достижения.

Думите би трябвало да се споделят, до момента в който гледате отражението си в огледалото. Тези утвърждения са тип креативна визуализация, с която можете да постигнете всичко, което желаете.

Всеки мечтае да бъде хубав и благополучен. Но постоянно, поглеждайки се в огледалото (особено жените), несъзнателно стартирате да виждате някакви дефекти - даже и такива, на които другите не придават никакво значение. За да обичате себе си, не е належащо да експериментирате с външния си тип - просто приемете естествената си хубост. Започнете постоянно да си казвате: „ Аз съм най-красивата “ или „ Аз съм красива и превъзходна “. Повярвайте, даже такива къси изречения, казани мощно и решително, могат да се материализират. И след известно време в действителност ще се почувствате красиви. А дребните дефекти във външния тип ще бъдат вашият признак, придавайки ви сексапил. Спомнете си Барбара Стрейзънд – не е ли чаровна и обичана макар изгърбения си нос. София Лорен също не се харесвала, намирала, че всичко в лицето й е прекомерно огромно – очите, носа, устните и все пак не е ли секс знак на своето време?

Доброто здраве е наложително за всеки човек. А желанието да бъдем здрави е особено за всички. Повтаряйте пред огледалото: „ Чувствам се ужасно “. Скоро ще забележите, че леките неразположения са престанали да ви тормозят и визитите при лекаря ще се трансфорат в необичайност.

Щастието. Разбира се, самата идея за благополучие е самостоятелна за всеки човек. За някои щастието е обич, за някого - благосъстояние, а за трети - осъществяването на съкровено предпочитание. Застанете пред огледалото и избройте всичко, от което се нуждаете, с цел да се почувствате щастливи. И най-важното - знайте: колкото по-силно е вашето предпочитание, толкоз по-близо сте до неговото осъществяване. Повтаряйте постоянно: ”Аз имам всичко, което желая ”.

Любовта. Разбира се, любовта е нужен детайл на щастието, без значение дали е обич към фамилията, приятелите или любовта към избраника ви. Някой страда от несподелена обич, други търсят своята половинка. Гледайки своето отражение, кажете: „ Аз обичам и съм обичан/а “. Бъдете сигурни: след известно време ще намерите своята споделена обич.

Както и да звучи, само че на мнозина в живота им липсва просто наслада. Лошото въодушевление, апатията, неуспехите в работата и в персоналния живот убиват настроението, а с него и насладата. Повтаряйте си пред огледалото: „ Радвам се на всеки миг от живота си. “ „ Всеки ден имам нова наслада ”. С течение на времето към този момент няма да ви изтезават непрекъснатата битка с настроението и ще има доста по-радостни моменти в живота.

Желанието да живеем добре, да имаме задоволително пари, с цел да можем да си позволим доста неща не е срамно към този момент за никого. Всички мечтаем да имаме повече. Докато стоите пред огледалото повтаряйте си: ”Аз съм магнит за парите. ”, „ Обичам парите и парите ме обичат, сред нас съществува неразривна връзка. ” Скоро ще постигнете материална непоклатимост.

Вероятно малко от нас стават заран с думите „ Обичам живота си и всичко ме устройва “. Но в случай че казвате тази елементарна фраза пред огледалото всекидневно, скоро ще почувствате обич и друго отношение към живота си.

Много постоянно човек се усеща безпомощен по отношение на външни проблеми и вътрешни прекарвания. Кажете си: „ Винаги и във всичко ми върви! ”, „ Мога да се оправя с всичко ”. Ще почувствате прилив на мощ и ще можете да преодолеете страховете си.

Поставените цели би трябвало да бъдат реализирани. Но от време на време нямаме концепция по какъв начин да стане това. Не се разстройвайте и не се отхвърляйте. Кажете пред огледалото: „ Аз реализирам всичките си цели. ", „ Аз привличам опциите! ”, „ Аз мога! ” Концентрирайте се върху задачите си и скоро те ще се осъществен.

Аз заслужавам най-хубавото в живота си! /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР