От древни времена хората са се интересували от карма, съдба,

...
От древни времена хората са се интересували от карма, съдба,
Коментари Харесай

Как душата на детето избира своите родители?

От антични времена хората са се интересували от карма, орис, минали животи, прераждания, битие на нещо преди и след гибелта. Някои са скептично настроени към тези научно недоказани феномени, а други имат вяра, че има нещо по-голямо и велико от самите нас.

Много публикувано е вярването, че детето може да избере родителите си преди да се е родило и се насочва към тях посредством своята душа и сила.

Според закона на кармата, сегашното е разследване от предишното и причина за бъдещето. Така че от това по какъв начин ние сме се разпореждали с плодовете на своята досегашна активност, зависи нашето бъдеще.

Душата се въплъщава, с цел да се усъвършенства и да натрупва опит в нашите груби материални условия. Паметта се „ изтрива “  при раждането и всичко стартира на чисто, човек идва на този свят почтен, само че с „ багаж “, получен в минали животи.

Всичко това е належащо с цел да се подсигурява, че в новия си живот той може да прави свободен избор.

И по този начин индивидът минава през живота, намира се с разнообразни компликации, набира доста значим опит и по този метод се усъвършенства. Но би трябвало да се знае едно нещо –  принципът  на битие на Земята – това е обич.

Обичайте  този свят, и той ще ви отговори със същото. Много е добре, когато с цел да реализира тази истина, на  човек му оказват помощ родителите.

Душа, която е правила в  последната си инкарнация малко положителни каузи, може да е  незряла (зелена). Съдбата й – непланирана бременност, с която е незнайно по какъв начин ще постъпят.

 дете деца Istock

В случай, че  душата е духовно еволюирали и е натрупала  Благочестие, тя сама може да възпитава бъдещите си татко и майка.

Докато душата е отвън тялото, тя ясно знае, че желае да е  в семейство, където  ще и се обезпечат всички условия за опознаване на света, и в което тя ще може да бъде щастлива.

Ако родителите към момента не са в положение да и обезпечат тези условия, тя им устройва разнообразни изпитания за устойчивост.

Душата наложително ще иде в  семейство, в което съпрузите  приемат всички идващи, молят я  да пристигна при тях, дават обещание да обичат и да одобряват детето такова, каквото бъде.

 бебе дете момче Istock

С доста души имаме кармични връзки, които ни събират от живот в живот, като постоянно разменяме функциите си. Може да сме родители в този момент на тези, които в миналото са били наши родители.

Или да сме имали напълно различен тип взаимоотношения, които се нуждаят от точната промяна на безусловната обич, на която се учим с нашите деца.

Сигурно е едно – детето, което идва в фамилията ни, носи душа, с която се познаваме отпреди. Идването на тази душа е обвързвано с нашата лична еволюция и развиването е взаимно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР