От доста години се говори, че Матю Пери има какви

...
От доста години се говори, че Матю Пери има какви
Коментари Харесай

За какво е похарчил 9 милиона долара Матю Пери

От много години се приказва, че Матю Пери има какви ли не проблеми. Като за това свидетелстваха и папарашките фотоси, на които несъмнено не изглежда добре.
 Матю Пери, зависимостта му към алкохол и опиоиди и признанията му, че едвам не е изгубил живота си
Матю Пери разкрива цялата истина за себе си

Откровеното самопризнание на артиста за проблемите му с опиатите

Е, артистът към този момент е подготвен да опише своята история тъкмо по този начин, както счита за добре. В момента той промотира записките си Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. И около всички изявленията, които дава, разбираме някои много забавни неща.

Пред The New York Times Пери приказва за това какъв брой мъчно му е било да спре алкохола. Актьорът даже твърди, че по пътя към трезвеността е похарчил колосалните 9 милиона $ . Матю Пери обаче не разяснява защо тъкмо са изхарчени всички тези пари и за какъв интервал от време.
 Снимка 592221

Но пък дава да се разбере, че е изтрезнял от 18 месеца. Което съгласно People значи, че по време на специфичния епизод на другари, който бе излъчен през май предходната година, Пери също е бил изцяло изтрезнял.
 Матю Пери, записките му и за какво връзките му са се проваляли
Защо връзките на Матю Пери се провалят

Актьорът е съумял да осъзнае...

В изявление за People от предходната седмица артистът сподели, че е същинско знамение, че е жив след всички здравословни проблеми, които зависимостта към алкохола и опиатите са му предизвикали. Но пък в този момент е признателен за всичко, което има, и гледа напред.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР