От днешния дебат по БТВ стана ясно едно:Никой от останалите

...
От днешния дебат по БТВ стана ясно едно:Никой от останалите
Коментари Харесай

Независимият кандидат за кмет Атанас Камбитов: Само за 16 месеца ще изградим Индустриална зона, за която има подписан мемораднум още през 2019 г.

От днешния спор по БТВ стана ясно едно:Никой от останалите претенденти за кмет на Благоевград няма съответно решение на главния проблем, това съобщи след дебата тази заран самостоятелният претендент за кмет Атанас Камбитов.

" Благоевград няма индустриална зона. Tова води до липса на вложения. Няма новоткрити работни места, само че са налице висока безработица, миграция и обезлюдяване на града.
Говореше се за 30 години обратно във времето, говореше се за бъдещи планове в границите на 7-8 години, говореше за терени, частна благосъстоятелност (тук ползите са други). Предлагаха се всевъзможни други благоприятни условия, само че не и това, което може да се случи - през днешния ден и в този момент.
Ще изградим Индустриална зона (115 дк), за която имаме подписан меморандум от 2019 година, с Държавна фирма " Индустриални зони " АД.
За сведение: Симитли подписа две седмици след нас и имат зона.
Ще я изградим единствено за 16 месеца и по този метод ще осигурим по този начин нужните 1500-2000 работни места.
Всичко това щеше да бъде реалност, в случай че ни беше обещано време. Необходими са решения СЕГА. Благовградд няма време за губене.
Колкото до това кой е бил по-успешен в дебата, в кавгите и препирните в телевизионното студио, няма да разясня.

Изгледайте и преценете сами:

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР