От днес Vivacom предлага нови скорости за домашен интернет, достигащи

...
От днес Vivacom предлага нови скорости за домашен интернет, достигащи
Коментари Харесай

Vivacom увеличава двойно интернет скоростите си в пакетите EON

От през днешния ден Vivacom предлага нови скорости за домакински интернет, достигащи до 2 000 Mbps. Клиентите на телекома могат да се възползват от двойно по-бърз интернет в пакетите EON. Скоростта на download в EON LIGHT се усилва от 100 Mbps на 200 Mbps, с което предлагането на Vivacom става едно от най-конкурентните на пазара в най-достъпния ценови сегмент. Потребителите на EON PREMIUM също ще получат достъп до двойно по-бърза скорост – от 1000 на 2000 Mbps. Пакетът EON FULL е надграден с спомагателни 100 Mbps – от 500 на 600 Mbps. 

От специфичните оферти могат да се възползват нови и сегашни клиенти на Vivacom, които възобновят своя контракт. За нови клиенти на пакети EON телекомът дава атрактивна промоция от 1 лев на месец за първите 4 месеца. Освен в пакети EON, новите скорости са използвани за всички частни и бизнес клиенти на Vivacom, които се абонират за независим пакет интернет. 

Във времена, в които потребителите не престават да правят голям брой действия вкъщи, свръхбързият интернет е от фундаментално значение за сполучливото и прелестно преживяване. Продължаваме да влагаме предпочитано в технологиите, с които мрежата на Vivacom да отговори и на най-високите упования за експедитивност и качество. Двойното нарастване на интернет скоростите на download за домакински интернет е допустимо с помощта на вложенията в 10 GIGA закрепената мрежа на Vivacom, посредством която предоставяме на клиентите висококачествени услуги от последно потомство “, разяснява Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ във Vivacom. 

Vivacom e първият и все още единствен телеком, който стартира да построява 10 GIGA оптична мрежа в България в края на 2020 година. Първоначално компанията предложи достъп до оптичен интернет със скорост до 10 Gbps на част от потребителите в София. Днес Vivacom предлага достъп до мрежата на бъдещето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора. 

По-високите скорости ще дадат още повече благоприятни условия на потребителите да употребяват интернет връзката за разнообразни действия, без да се тормозят за качеството. Работа от у дома, отдалечено образование, игри, развлечение и гледане на видео наличие с най-високо качество, всичко това може да се прави по едно и също време и безпроблемно с по-бързия интернет от Vivacom. 

Повече информация: vivacom.bg
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР