От днес във Враца започва да се предлага нова услуга,

...
От днес във Враца започва да се предлага нова услуга,
Коментари Харесай

Най-новата услуга във Враца: Поръчайте храна за дома и офиса на FoodboX.bg

От през днешния ден във Враца стартира да се предлага нова услуга, научи BulNews.bg. Подобно на всички огромни градове по света, към този момент всеки може да получи топла и вкусна храна, без да се постанова да напуща дома си. Най-новата платформа FoodboХ.bg предлага експресна доставка от обичаните заведения за хранене във Враца до вашия дом и офис.
Сайтът започва работа тъкмо в 11 часа през днешния ден и към този момент приема поръчки от най-големите гладници. Екипът на FoodboX знаe, че с цел да е най-вкусна, храната би трябвало да се сервира топла. Затова те работят бързо и отнасят поръчките до входната врата в най-кратък период.
Поръчването става напълно онлайн и лишава броени минути. Само с един клик имате достъп до менютата на хитовите заведения за хранене. Пица, суши или обичайната българска кухня, нашите сътрудници оферират апетитни ястия за всеки усет.
Независимо дали желаете топла храна, с цел да се заредите със сили за работа в офиса, желаете да изненадате обичания с сантиментална вечеря или сте поканили другари и би трябвало да блеснете с кулинарните си умения, FoodboX е вашият пръв асистент. Доверете се на опитните готвачи от вашите обичани заведения за хранене и си спестете време и старания.
Поръчайте в този момент на FoodboX.bg и харесайте страницата във Фейсбук. Добър вкус!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР