От днес в Yettel започват официалните продажби на още два

...
От днес в Yettel започват официалните продажби на още два
Коментари Харесай

Yettel стартира официалните продажби на Samsung Galaxy S22 и S22+

От през днешния ден в Yettel стартират формалните продажби на още два модела от новата серия премиум смарт телефони Galaxy S22 на Samsung, която предизвиква творчеството и себеизразяването.

Смартфоните се оферират с мобилните проекти на Yettel на цени от 51,99 лева месечно на лизинг или 1089,99 лева в брой за Galaxy S22 5G 128 GB и 66,99 лева месечна вноска на лизинг или 1389,99 лева в брой за Galaxy S22+ 5G 128 GB с абонаментен проект Тотал Макс 59,99 и контракт за 24 месеца. Абонаментните проекти Тотал Mакс обезпечават оптимално цифрово преживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с четири следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Те оферират безкрайно количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона Европейски Съюз, както и достъп до голям брой спомагателни услуги.

Смартфоните от емблематичната серия на Samsung са още по-мощни и красиви. Обединява ги стилният им външен тип и невероятните Dynamic AMOLED 2X екрани. Работят с високопроизводителен чипсет на Samsung – Exynos 2200, основан при 4 nm софтуерен развой, и имат IP68 отбрана от вода и прахуляк. Новите устройства са проектирани да бъдат по едно и също време красиви и екосъобразни. Те са снабдени с динамични камери с опция за усъвършенствана умна обработка на изображения, с цел да създадат всеки един миг героичен.

Samsung Galaxy S22+ е по-големият уред от двата. Екранът му е с размер 6,6 инча и работи във FHD+ резолюция, като още веднъж поддържа освежаване от 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с главен 50-мегапикселов датчик. Батерията му е с потенциал от 4500 мАч, а бързото зареждане е 45W.

Базовият Galaxy S22 модел разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с освежаване от 120Hz. Основният датчик на камерата е 50 мегапиксела. Тук батерията е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и още веднъж 15W по безжична технология.

Освен атрактивни оферти за настоящи смарт телефони и устройства, към тях Yettel обезпечава и безвъзмездна доставка в границите на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР