От днес в Италия влиза в действие така наречения суперзелен

...
От днес в Италия влиза в действие така наречения суперзелен
Коментари Харесай

Два вида зелени сертификати в Италия

От през днешния ден в Италия влиза в деяние по този начин наречения суперзелен документ. Предвижда се това да важи до 15 януари следващата година.

Суперзеленият документ, признат в Италия, получават единствено имунизираните и оздравелите от COVID-19. Той е с отминалост надлежно за 9 и 6 месеца. С този документ ще може да се посещават спортните и културни събития, дискотека, да се карат ски, музеите и заведенията на закрито.

Базовият зелен пропуск, който включва и негативен тест, от през днешния ден до 15 януари е необходим за градския превоз, за районните и междуобластните влакове, в хотелите и както до момента за работното място, влаковете на дълги дистанции, самолетите, плувните басейни и другите спортни уреди. Глобата е от 400 до 1000 евро. Предпазните маски са наложителни на открито от жълтите зони. В белите – не, само че поради покачвания интерес към коледните пазари, тук-там и там станаха наложителни в комерсиалните централни градски елементи. Не са имунизирани над 6 милиона италианци. Това е наложително за здравните служащи, учебен личен състав, военните и силите на реда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР