От днес в е в сила правило да не се

...
От днес в е в сила правило да не се
Коментари Харесай

Не повече от 6 души на едно място в Англия

От през днешния ден в е в действие предписание да не се събират повече от 6 души на едно място. Трето следващо денонощие случаите на заразявания с във Англия надвишават 3 000 души, съобщи БНР.
Правилото да не се събират повече от 6 души важи както по домовете, по този начин и отвън тях в Англия и Шотландия, в Уелс единствено в домашни условия. Разпоредбата за Англия визира всички, в Уелс тя не важи за децата под 11 години, а в Шотландия – под 12 години.
 Колективен иск против Черна гора, разгласили лист на карантинираните Колективен иск против Черна гора, разгласили лист на карантинираните
Около 250 жители подадоха тъжба против държавното управление в Черна гора поради публикуването на лист с лицата, на които им е наложена кар...
Депутати от ръководещата Консервативна партия приканиха държавното управление и в Англия също да изключи децата от мярката.
Новото предписание не визира учебните заведения и такива работни места, където се изисква по-голямо наличие на хора. Изключение ще се прави също за сватби и погребения.
За последното денонощие бяха регистрирани 3330 нови случаи на заразяване с COVID-19 и пет жертви. Трето следващо денонощие борят на инфектираните е над 3 000. От полицията насърчиха жителите да не се двоумят да рапортуват случаите на събиране на повече хора. Групи по-големи от 6 души могат да бъдат разпръсвани от полицията и да бъдат налагани санкции от 100 паунда на човек. В случай на наново нарушаване санкцията скача на 3200 паунда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР